20230924 DTFV RIANNENIJSEN 8 B9 A6878 LR

Connect & Inspire

03-06-2024 13:00 - 17:00

Een dag vol smaakvolle verleidingen en culinaire ontdekkingen!
Laat je verrassen op het Connect & Inspire event op maandag 3 juni bij restaurant The Stage @ Daily Trade Fair Venlo

Inloop vanaf 12:30

Onze partners Swinckels, Fritz Kola, Melitta, Ruighuid, Le Nouveau Chef en ’t Kraayennest zullen het podium nemen en zorgen voor een inspirerende middag vol innovaties en smaaksensaties.

Laat je meenemen door een biersommelier tijdens een bierproeverij waarbij de voorjaarsbieren van Swinckels centraal staan. Maar dat is nog niet alles! Tim staat klaar om je te verfrissen met de bruisende frisdranken van Fritz Kola. Ben je ook benieuwd naar de verschillende smaken?

Wist jij dat je bij Melitta alles kan vinden wat bij een écht goede kop koffie hoort? Roel neemt je tijdens deze middag graag mee in het verhaal achter Melitta.

Exclusiviteit is het kernwoord van Ruighuid. Geen enkele huid is namelijk hetzelfde, daardoor is elk product van Ruighuid uniek. Liesbeth is de creatief vormgeefster van de uiteenlopende Ruighuid-producten. Op 3 juni presenteert Liesbeth de gedekte tafel met kleurrijke creaties speciaal voor de professionals uit de hospitality branche.

Met een focus op innovatie, performance en stijl creëert Le Nouveau Chef kokskleding die goed voelt en er ook nog eens bijzonder mooi uitziet. De hospitality hero’s van Daily Trade Fair Venlo stralen elke dag in de kleding van Le Nouveau Chef. Nieke neemt je graag mee in de diversiteit van hun collectie.

En terwijl je al deze bijzonderheden ervaart, bereid Rene namens bakkerij 't Kraayennest een heerlijke tasting waarin hij je kennis laat maken met circulair brood. Met deze duurzame en eerlijke innovatie gaat ‘t Kraayennest de strijd tegen voedselverspilling aan.

Dit alles gaat plaatsvinden in restaurant The Stage @ Daily Trade Fair Venlo. Wil je kennis maken met deze ambassadeurs en ben je benieuwd naar ons concept? Meld je nu aan voor het Connect & Inspire event op 3 juni!

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t