20230924 DTFV RIANNENIJSEN 8 B9 A6780 LR

4 December

Connect & Inspire

04-12-2023 13:00 - 16:00

Iedere eerste maandag van de maand organiseert Daily Trade Fair Venlo het Connect & Inspire event! Een geweldige kans om in contact te komen en geïnspireerd te raken door diverse partners. Dit evenement brengt verschillende partners samen om je uitgebreid kennis te laten maken met hun producten of diensten. Door middel van een rondleiding leer je de partners met hun product of dienst beter kennen.

Samen proosten we in ons restaurant The Stage, een perfecte gelegenheid om te netwerken, ideeën uit te wisselen en je te laten inspireren door de mogelijkheden die deze partners te bieden hebben.

Het Connect & Inspire Event start om 13.00 uur waarbij je wordt ontvangen door onze hostessen. Om 13.30 uur starten we met de rondleiding bij de diverse partners. Rond 15.00 uur proosten we gezamenlijk in restaurant The Stage.


HAIL Europe
Verfrissende huid- haar- en lichaamsverzorgingsproducten met een hospitality-DNA. De collecties van HAIL Europe zijn ontworpen om de hoge normen van de hotelbranche te overtreffen. HAIL Europe verkent nieuwe ideeën in productontwikkeling, verlegt grenzen in ontwerp en zijn toegewijd aan het creëren van duurzame concepten.

SEC Airdesign
Geurwaarneming door SEC Airdesign is een krachtig instrument voor een positieve bijdrage aan de algehele ervaring van gasten, klanten, bezoekers of bewoners in leef-, werk- en winkelomgevingen. SEC Airdesign is gespecialiseerd in geuren met een doel. Of het nu gaat om het verbeteren van de werkomgeving, het positief beïnvloeden van gedrag of het verbeteren van de klantbeleving. SEC Airdesign is ook zeer bekwaam in het elimineren van geuren door gepatenteerde technologie zonder enige resten achter te laten.

MuraliS
Muurprinten is een innovatieve manier om adembenemende kunstwerken op muren te creëren. MuraliS combineert geavanceerde printtechnologie met creatieve ontwerpen om unieke muurprints te maken die de verbeelding vastleggen. Of het nu voor woningen, kantoren, hotels, openbare gebouwen of commerciële ruimtes is, MuraliS heeft de expertise om elke omgeving te transformeren en een blijvende indruk achter te laten.

Invineo
Invineo is een alles-in-één oplossing voor wijnservice per glas. Het doel van Invineo is om te voldoen aan de behoeften van professionals in de horeca met een service die de wijninkomsten verhoogt en de consumentenervaring bij het drinken van wijn ter plaatse verbetert.

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t