Een App die het fysieke showroombezoek ondersteunt

Slimme ordersoftware

Daily Trade Fair Venlo ontwikkelde een eigen app die de fysieke showrooms een stevige boost gaan geven. Door gebruik te maken van slimme ordersoftware, wordt als het ware het “Scan-To-Order- Principe” (Zie, Scan, Bekijk en Order) in de praktijk gebracht. Wat deze app uniek maakt, is dat deze speciaal is ontwikkeld door de Daily Trade Fair. Dit stukje maatwerk maakt dat de app naadloos aansluit op alle wensen.

“Wij gaan mee met de tijd en laten onze innovatieve App voor ons werken”
Aldus Harm van Raaij – Commercieel Manager Daily Trade Fair Venlo
scannen van code

Eerste bezoek

Iedere bezoeker krijgt bij het eerste bezoek aan DTFV een eigen account voor de app, hiermee krijgt de bezoeker toegang tot het systeem. Dit kan eenvoudig via de eigen smartphone of via een leen device vanuit DTFV.

Er volgt een korte instructie van een vriendelijke hostess en als er geen vragen meer zijn, mag de bezoeker de route over de beurs vervolgen.


Scanfunctie

Ieder artikel op de beurs is voorzien van een eigen label met barcode, deze code wordt gegenereerd uit de unieke EAN-code die aan dit artikel is gekoppeld. Dankzij de handige scanfunctie in de app is ieder artikel terug te vinden. Een bezoeker kan hierdoor snel en eenvoudig artikelen scannen, belangrijke informatie inwinnen, of de bestelhistorie bekijken.

De app is ook buiten de Daily Trade Fair middels eigen inlog te bedienen op een smartphone of pc, waardoor bijvoorbeeld een nabestelling ook vanuit huis of kantoor geplaatst kan worden.

De app wijst zichzelf eigenlijk, waardoor het een ideale oplossing biedt voor zowel bezoekers als exposanten;
(Aldus Bér Kerren DTFV; Betrokken bij de ontwikkeling van de app).

De voordelen

De app biedt exposanten veel voordelen, zo hoeft een showroom niet persé bemand te worden door een vaste verkoper en kunnen contactgegevens gemakkelijk worden gedeeld. In de toekomst wil het beursconcept de app nog verder gaan uitbreiden met onder andere een interactieve plattegrond, maatwerk koppelingen voor exposanten en verdere netwerk mogelijkheden. Deelnemers aan het concept kunnen kosteloos gebruikmaken van de app. Inkopen doen werd nog nooit zo makkelijk gemaakt!

De app is toegankelijk met elk device
Bezoeker met de DTFV app
scan app

Meer weten over de app?

Neem contact op met Bér