01

Bar inrichting

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, hét inspiratieplatform voor een complete bar inrichting. Wij zijn er trots op om als uw inspiratieplatform te dienen, waar vooraanstaande groothandels in bar inrichting zich presenteren als partners. Onze partners leveren hoogwaardige producten aan verschillende andere sectoren naast horeca, zoals interieurontwerpers, tuin- en binnenhuisarchitecten, meubelzaken, woonwinkels en meer.

Bezoek ons
Bar inrichting 1

De inrichting die uw bar onderscheidt

Als je een bar runt en op zoek bent naar die unieke uitstraling, dan is Daily Trade Fair Venlo jouw ideale inspiratiebron. Verschillende groothandels in bar inrichting zijn onderdeel van ons netwerk. Wij bieden een breed assortiment dat aansluit op de diverse behoeften van bareigenaren, van de gezellige buurtkroeg tot de chique cocktailbar.

Bij Daily Trade Fair Venlo vind je niet alleen bar inrichting, maar een complete ervaring. Onze locatie in Venlo is een unieke inkoopplek waar je de laatste trends in barontwerp en -sfeer kunt ontdekken. Ook is het een platform om te netwerken met vakgenoten en nieuwe ideeën op te doen voor je bar.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Bar inrichting 2

Bar inrichting van top kwaliteit

We begrijpen de diversiteit binnen de barwereld en de specifieke behoeften die elke bar heeft voor haar inrichting. Daarom is ons aanbod nauwkeurig geselecteerd om een uitgebreide reeks aan bar inrichting van topkwaliteit te bieden, waaronder:

  • Professionele bar systemen
  • Koelkasten & wijnkoelers
  • Tapinstallaties
  • Cocktailstations
  • Mixers & blenders
  • En veel meer!

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment aan bar inrichting.

Bezoek ons
Bar inrichting 3

Ontdek het inspiratieplatform

In het hart van Daily Trade Fair Venlo bevindt zich The Stage, een culinair podium waar bezoekers kunnen genieten van vooruitstrevende gerechten. Deze ruimte is uitgerust met een professionele showkeuken en een elegant vormgegeven bar. Daarnaast dient het als arena voor kookdemonstraties, productpresentaties en andere evenementen. The Stage is ingedeeld in diverse zones, van een ontspannen eetgedeelte tot een exclusieve lounge. Het is ontworpen om een complete ervaring te bieden.

Ontdek the Stage
Bar inrichting 4

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Uw bezoek aan Daily Trade Fair Venlo wordt nog waardevoller met onze DTFV buying app. Met een paar tikken op uw scherm scant en bekijkt u moeiteloos producten - inkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. De traditionele manier van inkopen is verleden tijd. Onze webapp geeft u direct toegang tot het complete assortiment voor een ongelimiteerde en vloeiende online shopervaring.

Registreer je via de app
Bar inrichting 5

Kom inkopen!

Kies Daily Trade Fair Venlo voor uw professionele bar inrichting. Verken ons aanbod van vooraanstaande merken, ervaar onze unieke inkoopplek en verhoog uw inkoopgemak. Registreer u vandaag nog als bezoeker en investeer in de beste inrichting voor jouw bar.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t