Schets pand DTF

Plan je bezoek

Laat je inspireren

Daily Trade Fair is een vakbeurs (B2B Inkoop) en biedt bezoekers volop inspiratie binnen de branches Hospitality, Home, Gift & Garden.

- Helaas zijn wij nog niet geopend voor bezoekers -
--> Houd mij alvast op de hoogte!

Een unieke locatie!

Daily Trade Fair Venlo
Een prettige inkoopsfeer en volop inspiratie zorgt ervoor dat u als bezoeker van de Daily Trade Fair een gevoel van ontspanning ervaart. U parkeert op ons riante parkeerdak, recht voor de deur. Binnen wordt u gastvrij ontvangen door onze hostess en begint u de dag met een lekker kop koffie. Op uw gemak doet u inspiratie op en organiseert u uw inkopen met behulp van onze eigen Daily Trade Fair App. U heeft keuze uit de nieuwste producten van vooraanstaande leveranciers, bekende merken en nieuwe labels, u vindt hier alles op één locatie. U scant de interessante producten zelf en bij vragen is er deskundige hulp aanwezig. Er is volop inspiratie en vanzelfsprekend ontdekt u bij ieder bezoek weer iets nieuws!

Voordelen

Geen parkeerkosten, geen overvolle shuttlebussen, geen entree of hoge cateringprijzen. Gewoon gastvrij inkopen. Wanneer? Dat bepaalt u zelf, want de Daily Trade Fair is 7 dagen per week geopend. En als u iets wilt nabestellen is dit natuurlijk mogelijk. Dat kan eenvoudig via de Daily Trade Fair App, want deze is altijd en overal te gebruiken.

Flora Trade Parc Venlo

De Daily Trade Fair vestigt zich in de voormalige bloemenveiling van FloraHolland. Een karakteristiek pand met de allure van een modern beursgebouw, gelegen op Flora Trade Parc Venlo. Zo'n 35.000 branchegerichte detaillisten uit geheel Europa weten hun weg al te vinden naar deze inkoopboulevard. Een tunnel zorgt zelfs voor een direct verbinding tussen de Cash-and-Carries en de Daily Trade Fair. Het gebied is goed bereikbaar, met uitvalswegen in alle windrichtingen. Daarbij heeft het een zeer dichtbevolkt achterland: binnen een straal van 2 uur reizen van Venlo wonen zo'n 30 miljoen consumenten.

Plattegrond
Die Karte ansehen
Half Showroom demo3
Aanmelden als exposant

Een eigen showroom in Venlo?

Meld je vandaag nog aan als exposant en profiteer van de vele voordelen van dit bijzondere concept!

Aanmelden als exposant