Avd E 20201021 0004

Bezoeken

Alle inkopen doen via een handige app

Daily Trade Fair biedt exposanten een eigen showroom in Venlo. Hierbij wordt het koopproces volledig gefaciliteerd. Het inschrijfbeleid en de klantontvangst worden verzorgd door Daily Trade Fair.

- Helaas zijn wij nog niet geopend voor bezoekers -
Get in touch

De Daily Trade Fair

Een prettige inkoopsfeer en volop inspiratie zorgen ervoor dat bezoekers van de Daily Trade Fair niet het gevoel hebben dat ze aan het werk zijn. Bezoekers parkeren op ons riante parkeerdak, recht voor de deur. Binnen worden zij gastvrij ontvangen door onze hostess en beginnen de dag met een lekker kopje koffie. Op hun gemak doen zij hun inkopen met behulp van de Daily Trade Fair app. Zij hebben keuze uit de nieuwste producten van vooraanstaande leveranciers. Bekende merken en nieuwe labels, hier vinden ze alles op één locatie. Bezoekers scannen zelf hun producten, en bij vragen is er deskundige hulp aanwezig. Er is volop inspiratie en vanzelfsprekend bij ieder bezoek weer iets nieuws te ontdekken.

Geen parkeerkosten, geen overvolle shuttlebussen, geen entree of hoge cateringprijzen. Gewoon gastvrij inkopen. Wanneer? Dat bepaalt de klant zelf, want de Daily Trade Fair is 7 dagen per week geopend. En als een klant iets wil nabestellen is dit natuurlijk mogelijk. Dat kan eenvoudig via de Daily Trade Fair app, want deze is altijd en overal te gebruiken.

Interior blckwht
Dit is een ondertitel

Routebeschrijving

De Daily Trade Fair vestigt zich in de voormalige bloemenveiling van Flora- Holland. Een karakteristiek pand gelegen op Flora Trade Parc Venlo. Zo’n 35.000 branchegerichte detaillisten uit geheel Europa weten hun weg al te vinden naar deze inkoopboulevard. Een tunnel zorgt zelfs voor een directe verbinding tussen de cash-and-carries op dit terrein en de Daily Trade Fair. Met filearme snelwegen in alle windrichtingen en meerdere vliegvelden in de nabije omgeving ligt Flora Trade Parc Venlo niet alleen centraal in Noord-West Europa maar is het ook zeer goed bereikbaar. Daarbij heeft het een zeer dichtbevolkt achterland: binnen een straal van 2 uur reizen vanaf Venlo wonen zo’n 30 miljoen consumenten.

Kussens zwartwit
Aanmelden als exposant

Meld je vandaag nog aan als exposant

Een eigen showroom in Venlo waarbij het verkoopproces volledig wordt gefaciliteerd

Aanmelden als exposant