IMG 0017

Café inrichten

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, hét inspiratieplatform voor het inrichten van je café. Op ons inspiratieplatform hebben diverse experts op het gebied van café inrichting zich verenigd als partners. Onze partners bieden niet alleen hun expertise voor de horeca maar zijn ook beschikbaar voor andere branches, waaronder interieurontwerpers, tuin- en binnenhuisarchitecten, en de detailhandel in meubels en woondecoratie.

Registreren
Café inrichten 1

Een inrichting voor je café vinden

Als je jouw café wilt inrichten, is Daily Trade Fair Venlo dé plek. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan meubels en decor die tegemoetkomen aan de uiteenlopende stijlen en voorkeuren van café eigenaren, van de knusse buurtkroeg tot de hippe stadse bar.

Bij Daily Trade Fair Venlo gaat het niet alleen maar over de producten; we bieden een totaalervaring. Gelegen in Venlo, is onze unieke inkoopplek de bestemming voor liefhebbers van interieurdesign en horeca inrichting. Ontdek de laatste trends, netwerk met branchegenoten en vind inspiratie voor je volgende inrichtingsproject.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Café inrichten 2

Café inrichting in diverse stijlen

Ieder café is uniek en bij Daily Trade Fair Venlo erkennen we dat door een breed scala aan inrichtingsstijlen aan te bieden. Ons assortiment omvat:

  • Modern/ eigentijds
  • Industrieel
  • Landelijk
  • En veel meer!

Laat je inspireren en kies de inrichting die bij jouw café past.

Bezoek ons
Café inrichten 3

Het inkoopproces bij Daily Trade Fair Venlo

Bij Daily Trade Fair Venlo maak je gebruik van onze handige DTFV buying app. De webapp maakt het eenvoudig om meubels en accessoires te scannen, te bekijken en te kopen. Zelfstandig winkelen was nog nooit zo makkelijk! En dankzij deze technologie heb je geen verkoper nodig. Alles wat je nodig hebt van onze partners vind je in de app, voor een onbezorgde online winkelervaring.

Registreer je via de app
Café inrichten 4

Ervaar ons inspiratieplatform

Daily Trade Fair Venlo is meer dan alleen een inkoopplek; het is een beleving. Wij zijn een inspiratieplatform voor interieurprofessionals en de hospitality. Als we samenwerken, komen er nieuwe ideeën voor deze vakgebieden. Je vindt niet alleen een cluster van showrooms bij ons, maar ook een culinair podium, een ontmoetingsruimte, evenementen locaties, een showkeuken en een restaurant.

Ontdek the Stage
Café inrichten 5

Kom inkopen!

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, de ideale plek om je café in te richten. Ontdek ons uitgebreide netwerk van partners, beleef onze bijzondere showroom en maak van je inkoop een memorabele ervaring. Registreer je als bezoeker en selecteer de meest sfeervolle inrichting voor jouw café.

Registeren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t