IMG 0017

Café stoelen

Verken Daily Trade Fair Venlo, dé plek voor het aanschaffen van café stoelen. Op ons inspiratieplatform hebben diverse experts op het gebied van café stoelen zich verenigd als partners. Deze partners bieden niet alleen hoogwaardige meubels voor de horeca, maar ook voor diverse andere sectoren, waaronder interieurontwerpers, tuin- en binnenhuisarchitecten, woonwinkels, meubelzaken en meer.

Registreren
Cafe stoelen 1

Café stoelen inkopen

Wanneer je op zoek bent naar café stoelen, dan ben je bij Daily Trade Fair Venlo op de juiste plek. Met onze ruime selectie aan stoelen zijn we in staat om te voldoen aan de diverse eisen van café ondernemingen, variërend van intieme tot modieuze ruime cafés.

Bij Daily Trade Fair Venlo presenteren we niet alleen meubels, maar creëren we een volledige beleving. Onze unieke inkoopplek, gelegen in Venlo, vormt dé bestemming voor enthousiastelingen van meubeldesign, zowel binnen de horecasector als voor persoonlijk gebruik. Verken de nieuwste trends, leg contact met mede-experts en laat je bezielen voor jouw komende project.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Cafe stoelen 2

Café stoelen in diverse stijlen

Elke klant heeft zijn eigen bijzondere kenmerken en wensen. Om die reden hebben we een uitgebreide verzameling van stoelen, zodat we kunnen inspelen op verschillende behoeften en smaken. Zo vind je onder andere de volgende stijlen bij ons:

  • Modern / design
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Romantisch
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren voor je inkoop van café stoelen.

Bezoek ons
Cafe stoelen 4

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Als je spullen komt kopen bij Daily Trade Fair Venlo, kun je handig gebruikmaken van de DTFV buying app. Met deze web app kun je alle woonaccessoires simpelweg scannen, bekijken en kopen. Het is nu gemakkelijk om zelf je aankopen te doen! Omdat je op deze manier winkelt, heb je geen vaste verkoper bij de stand nodig. Zoek je iets anders van dezelfde verkoper? In de web app staat de hele collectie, dus je kunt eindeloos en zonder gedoe online winkelen!

Registreer je via de app
Cafe stoelen 5

Ontdek het inspiratieplatform

Bij Daily Trade Fair Venlo gaat het niet alleen om het product. Als je bij ons klant bent, krijg je een speciale ervaring. Daily Trade Fair Venlo is namelijk een inspiratieplatform voor zowel professionals uit de interieurbranche, maar ook voor hospitality. Als we samenwerken, komen er nieuwe ideeën voor deze vakgebieden. Je vindt niet alleen een cluster van showrooms bij ons, maar ook een culinair podium, een ontmoetingsruimte, evenementen locaties, een showkeuken en een restaurant.

Ontdek the Stage
Cafe stoelen 3

Kom inkopen!

Ga voor Daily Trade Fair Venlo, dé perfecte bestemming om café stoelen aan te schaffen. Verken onze brede selectie van partners, beleef onze unieke inkoopplek en maak van jouw meubelaankoop een gedenkwaardige gebeurtenis. Registreer je nu als bezoeker en koop de mooiste caféstoelen in.

Registeren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t