01

Café tafels kopen

Maak kennis met Daily Trade Fair Venlo, jouw partner als je café tafels wilt kopen. Op ons inspiratieplatform hebben diverse experts op het gebied van café tafels zich verenigd als partners. Deze partners zorgen ervoor dat de hoogwaardige tafels niet alleen naar horecagelegenheden gaan, maar ook naar allerlei andere sectoren, waaronder interieurontwerpers, tuin- en binnenhuisarchitecten, woonwinkels, meubelzaken en meer.

Bezoek ons
Cafe tafels kopen 3

Hoogwaardige café tafels inkopen

Wanneer je op zoek bent naar café tafels, dan is Daily Trade Fair Venlo de juiste plek voor je. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan tafels is er aan de uiteenlopende behoeften van verschillende café ondernemingen te voldoen, van gezellige cafés tot modieuze ruime cafés.

Bij Daily Trade Fair Venlo krijg je niet alleen de kans om meubels te kopen, maar ook om een volledige ervaring te beleven. Onze unieke inkoopplek, gevestigd in Venlo, is als een ware hemel voor liefhebbers van meubeldesign, zowel voor cafés als privé. Ontdek de laatste trends, ontmoet andere professionals uit de branche en laat je inspireren voor je volgende project.

Een greep uit onze partners

Cafe tafels kopen 1

Café tafels in verschillende stijlen

We realiseren ons dat elke klant bijzonder is. Om die reden presenteren we een breed scala aan café tafels. Zo vind je altijd de ideale tafel die perfect aansluit bij de ambiance van jouw café onderneming. Onder andere de volgende stijlen liggen binnen handbereik:

  • Modern / design
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Romantisch
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod aan tafels en andere café meubels. We staan klaar om je te helpen bij het creëren van de ideale ambiance voor jouw zaak.

Bezoek ons
Cafe tafels kopen 5

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Bij een bezoek aan Daily Trade Fair Venlo, profiteer je van onze handige DTFV buying app. Met deze web app kun je moeiteloos alle producten scannen, bekijken en natuurlijk aanschaffen. Inkopen doen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Deze app zorgt er ook voor dat het niet nodig is om een vaste verkoper in de showroom te hebben staan. Wanneer je op zoek bent naar een ander artikel van dezelfde verkoper, kun je namelijk ook gemakkelijk de rest van de collectie in de app bekijken.

Registreer je via de app
Cafe tafels kopen 4

Ontdek het inspiratieplatform

Bij Daily Trade Fair Venlo draait het niet alleen maar om het product. Als onze klant ben je verzekerd van een unieke beleving. Daily Trade Fair Venlo is namelijk een inspiratieplatform voor zowel professionals uit de interieurbranche, maar ook voor hospitality. Als we samenwerken, komen er nieuwe ideeën voor deze vakgebieden. Je vindt niet alleen een cluster van showrooms bij ons, maar ook een culinair podium, een ontmoetingsruimte, evenementen locaties, een showkeuken en een restaurant.

Ontdek the Stage
Cafe tafels kopen 2

Kom inkopen

Kies Daily Trade Fair Venlo, dé beste plek om café tafels te kopen. Hier vind je veel verschillende aanbieders, en de unieke inkoopplek is geweldig om te ontdekken. Jouw aankoop wordt een onvergetelijke ervaring. Meld je nu aan als bezoeker en koop de mooiste café tafels.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t