Congres organiseren 1

Gezellig en sfeervol

Congres organiseren

Ben je op zoek naar de ideale locatie voor het organiseren van een congres, een plek die méér biedt dan alleen ruimte? Ontdek dan de mogelijkheden om jouw congres bij Daily Trade Fair Venlo te organiseren. Hier vind je alles onder één dak: state-of-the-art faciliteiten, flexibele ruimtes en een deskundig team dat ervoor zorgt dat jouw evenement een succes wordt.

Congres organiseren 2

Professionele setting voor het organiseren van een congres

Bij Daily Trade Fair Venlo streven we ernaar om niet alleen een locatie te zijn, maar een bestemming die inspiratie biedt en een blijvende indruk achterlaat. Onze historische locatie, gecombineerd met moderne voorzieningen, creëert een sfeervolle ambiance die perfect is voor elk congres. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een presentatie of een symposium, wij bieden de perfecte setting die jouw verwachtingen overtreft en jouw gasten inspireert.

Ontdek de mogelijkheden
Congres organiseren 3

De congresruimtes

Gelegen op het terrein van een voormalige bloemenveiling, biedt Daily Trade Fair Venlo een modern beurs- en evenementencomplex:

  • Ruimte in overvloed: met een oppervlakte van 56.000 m² bieden we faciliteiten voor zowel kleine als grote groepen.

  • Vernieuwde congreszaal: onze voormalige afmijnzaal is omgebouwd tot een ruime congreszaal met plaats voor 312 personen, perfect voor presentaties en symposia.

  • Flexibele beursvloeren: variërend van 500 m² tot 7.500 m², uitgerust met de modernste audiovisuele techniek voor een optimale ervaring.

Congres organiseren 5

Culinaire hoogstandjes bij The Stage

In het midden van onze locatie vind je The Stage, een culinair podium en restaurant waar je kunt genieten van huisgemaakte dranken en gerechten, bereid en gepresenteerd door onze partners. Met een showkeuken en een gespiegelde bar biedt The Stage een perfecte omgeving voor culinaire evenementen en ontspannen netwerkmomenten.

Ontdek The Stage
Congres organiseren 6

Professionaliteit op maat

Of je nu een zakelijke meeting, een creatieve workshop of een grote beurs plant, bij Daily Trade Fair Venlo zorgen we ervoor dat alles precies past bij jouw behoeften. Onze veelzijdige locatie beschikt over hoogwaardige apparatuur en ons deskundige team staat altijd klaar. We maken van jouw evenement iets bijzonders.

Congres organiseren 2

Waarom kiezen voor Daily Trade Fair Venlo?

  • Unieke locatie: een historische achtergrond gecombineerd met moderne faciliteiten.
  • Gemakkelijke bereikbaarheid: gelegen nabij de snelwegen A73 en A67.
  • Ruime parkeergelegenheid: een gratis parkeerdek beschikbaar voor alle bezoekers.
Congres organiseren 9

Plan je congres

Bezoek ons en ontdek zelf de mogelijkheden en de sfeer van Daily Trade Fair Venlo. Contacteer ons voor de mogelijkheden om je congres te organiseren via events@dailytradefairvenlo.com en wie weet tot binnenkort!

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t