Daily Trade Fair Entree Cocoon

De Drie Pijlers

Multidisciplinaire vakbeurs

Een uniek beursconcept dat zich richt op drie pijlers.

Aanmelden als exposant

Quality time for professionals

Bezoekers parkeren op ons riante parkeerdak, recht voor de deur. Eenmaal binnen waant een bezoeker zich in de wereld van inspiratie en beleving. Bezoekers worden gastvrij ontvangen door een hostess en beginnen de dag met een goede kop koffie. Op de beursvloer presenteren meer dan 180 bedrijven zich met hun eigen showrooms. Bezoekers hebben keuze uit de nieuwste producten van vooraanstaande leveranciers. Bekende merken en nieuwe labels, hier vinden ze alles op één locatie. Bezoekers scannen zelf hun producten, en bij vragen is er deskundige hulp aanwezig. Er is volop inspiratie en vanzelfsprekend bij ieder bezoek weer iets nieuws te ontdekken op gebied van hospitality, home, gift en garden.

Géén parkeerkosten, Géén overvolle shuttlebussen, Géén entree of hoge cateringprijzen.
Gewoon gastvrij inspiratie opdoen en inkopen. Wanneer? Dat bepaalt een bezoeker zelf. Daily Trade Fair is 7 dagen per week geopend (350 dagen p.j.).

  • zithoek
  • USP Cocoon
  • USP Bar
Onze uitgangspunten

De Drie Pijlers;

1. ) Jaarronde Home, Gift & Garden vakbeurs
Een prettige inkoopsfeer en volop inspiratie zorgen ervoor dat bezoekers niet het gevoel hebben dat ze aan het werk zijn. Op hun gemak kijken zij rond en met behulp van onze innovatieve App kunnen zij alle artikelen bestellen.
2. ) Hospitality Zone
Alles voor de hospitality branche op één locatie. Van producten of diensten in stands tot een compleet culinair podium. Een horeca- experience center waarbinnen beleving, inspiratie en het delen van kennis centraal staat.
3. ) Beurzen en Evenementen
Met de allure van een modern beursgebouw, voorziet de locatie in maar liefst 56.000 m² aan industriële hallen, deze ruimtes staan ter beschikking voor organisaties van wisselende beurzen of evenementen.
Meer over Events
Gevulde afmijnzaal
Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Wij gaan graag met u in gesprek, laat uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op

Contact opnemen