Pand binnen002

Daily Trade Fair

De Daily Trade Fair, een uniek beursconcept op een unieke locatie

Een jaarrond vakbeurs waar afnemers een compleet assortiment aan home-, hospitality-, gift- en gardenproducten op één locatie kunnen inkopen.

Aanmelden als exposant

Quality time for home, hospitality, gift and garden professionals

Een prettige inkoopsfeer en volop inspiratie zorgen ervoor dat bezoekers van de Daily Trade Fair niet het gevoel hebben dat ze aan het werk zijn. Bezoekers parkeren op ons riante parkeerdak, recht voor de deur. Binnen worden zij gastvrij ontvangen door onze hostess en beginnen de dag met een lekker kopje koffie. Op hun gemak doen zij hun inkopen met behulp van de Daily Trade Fair app. Zij hebben keuze uit de nieuwste producten van vooraanstaande leveranciers. Bekende merken en nieuwe labels, hier vinden ze alles op één locatie. Bezoekers scannen zelf hun producten, en bij vragen is er deskundige hulp aanwezig. Er is volop inspiratie en vanzelfsprekend bij ieder bezoek weer iets nieuws te ontdekken.

Geen parkeerkosten, geen overvolle shuttlebussen, geen entree of hoge cateringprijzen. Gewoon gastvrij inkopen. Wanneer? Dat bepaalt de klant zelf, want de Daily Trade Fair is 7 dagen per week geopend. En als een klant iets wil nabestellen is dit natuurlijk mogelijk. Dat kan eenvoudig via de Daily Trade Fair app, want deze is altijd en overal te gebruiken.

Eichholtz zwartwit
Harm zwartiwt
Contact opnemen

Neem contact op als u een vraag heeft

Laat uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op

Contact opnemen
Website door