Host(ess)

Hartelijke Host(ess)

Eind november opent Daily Trade Fair Venlo zijn deuren. Een geheel nieuw concept. Een jaarrond vakbeurs waar professionele afnemers een compleet assortiment aan home-, gift-, garden- & hospatility producten op één locatie kunnen inkopen. Dit is een unieke kans om van meet af aan betrokken te zijn bij deze vernieuwende formule, en Daily Trade Fair Venlo mee uit te laten groeien tot een vooraanstaand Europees inkoopcentrum. Internationale klanten worden door jouw gastvrij ontvangen, welkom geheten en wegwijs gemaakt. Jij bent hun aanspreekpunt tijdens hun bezoek aan de Daily Trade Fair voor vragen aangaande de app, producten, exposanten, de route en overige zaken.

Wat ga je doen?

Als host(ess) ben je het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers van de Daily Trade Fair en geef je een warm welkom. Door het creëren van een prettige inkoopsfeer en te zorgen voor een beurs volop inspiratie en beleving zorgen we ervoor dat de bezoekers niet het gevoel hebben dat ze aan het werk zijn.

Na het ontvangen van de bezoekers, bied je ze een goed kop koffie aan en neem je met hun de dag door. Je controleert de gegevens, schrijft ze in als dit hun eerste bezoek is, en geeft duidelijke uitleg over het concept, de routing en het gebruik van de app waar nodig.

Daarnaast loop je als host(ess) over de beursvloer, ben je aanspreekpunt voor onze bezoekers, je bent het gezicht van de Daily Trade Fair en zorgt ervoor dat alle bezoekers zich thuis voelen. Je bent verantwoordelijk voor de verloop van de dag, onze oren en ogen als het gaat om de routing, exposanten en commerciële indeling.

Naast deze werkzaamheden zijn er tal van taken en verantwoordelijkheden op te noemen die gemoeid zijn met deze werkomgeving. Denk aan commerciële, administratieve en facilitaire taken. Een ding is zeker, geen dag is hetzelfde.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent:

Wat hebben wij jou te bieden?

Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze vacature. Stuur dan jouw motivatie en cv het liefst zo snel

mogelijk, maar uiterlijk maandag 20 september aan marianne@dailytradefairvenlo.com .

Voor meer informatie over deze vacature kunt je telefonisch contact opnemen met Marianne Driessen via

06-18685304 .

Website door