Evenementenlocatie Limburg 1

Charme en expertise

Evenementenlocatie Limburg

Ben je op zoek naar een inspirerende evenementenlocatie in Limburg die meer biedt dan alleen ruimte? Ontdek de mogelijkheden om een evenementenlocatie te huren bij Daily Trade Fair Venlo, hét inspiratieplatform voor hospitality en interieur. Alles onder één dak met culinaire mogelijkheden, geschikte ruimtes en expertise.

Evenementenlocatie Limburg 2

Jouw evenement, onze passie

Bij Daily Trade Fair Limburg toveren we jouw evenement om tot een onvergetelijke ervaring. Onze aanpasbare ruimtes en complete voorzieningen zijn geschikt voor elk type event, van workshops tot uitgebreide conferenties. Ons team van ervaren planners ondersteunt je van begin tot eind, zodat jouw evenement zowel succesvol als plezierig is.

Evenementenlocatie Limburg 3

De charme van onze evenementenlocatie

Gelegen op het terrein van een voormalige bloemenveiling, heeft Daily Trade Fair Limburg zich ontwikkeld tot een modern beurs- en evenementencomplex:

  • Ruime oppervlakte: 56.000 m² met faciliteiten voor zowel kleine als grote groepen.

  • Vernieuwde congreszaal: onze afmijnzaal is omgebouwd tot een ruime congreszaal met plaats voor 312 personen, perfect voor presentaties en symposia.

  • Flexibele beursvloeren: variërend van 500 m² tot 7.500 m², uitgerust met de modernste audiovisuele techniek voor een optimale ervaring.

Evenementenlocatie Limburg 4

Culinaire hoogtepunten bij The Stage

Centraal in onze locatie bevindt zich The Stage, een culinair podium waar bezoekers kunnen genieten van zelfgemaakte gerechten en drankjes, klaargemaakt en geserveerd door onze partners. Met een geïntegreerde showkeuken en een gespiegelde bar is The Stage de perfecte setting voor culinaire demonstraties en evenementen.

Evenementenlocatie Limburg 5

Waarom onze evenementenlocatie in Limburg?

Enkele van onze unieke kenmerken:

  • Unieke locatie: een rijke historie gecombineerd met een multifunctionele opzet.

  • Uitstekende bereikbaarheid: direct naast de snelwegen A73 en A67.

  • Volop parkeergelegenheid: ruim en gratis parkeerdek voor alle bezoekers.

Evenementenlocatie Limburg 6

Maatwerk voor jouw evenement

Organiseer je een zakelijke bijeenkomst, creatieve sessie of een groots evenement? Bij Daily Trade Fair Limburg zorgen we voor een perfecte afstemming op jouw behoeften. Onze locatie beschikt over topfaciliteiten en een professioneel team dat klaarstaat om van jouw evenement een succes te maken.

Evenementenlocatie Limburg 7

Plan jouw evenement

Kom gezellig langs en ervaar zelf de mogelijkheden en sfeer van Daily Trade Fair Limburg. Of je nu een event wilt organiseren, inspiratie wilt opdoen in onze showrooms of wilt genieten van een diner op The Stage, wij verwelkomen je graag. Plan jouw evenement eenvoudig via onze website of mail naar events@dailytradefairvenlo.com, tot gauw!

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t