Evenementenlocatie Venlo 1

Sfeer en expertise

Evenementenlocatie Venlo

Ben je op zoek naar een inspirerende evenementenlocatie in Venlo die meer biedt dan alleen ruimte? Ontdek de mogelijkheden om een evenementenlocatie te huren bij Daily Trade Fair Venlo, hét inspiratieplatform voor hospitality en interieur. Alles onder één dak met culinaire mogelijkheden, geschikte ruimtes en expertise.

Evenementenlocatie Venlo 2

Jouw evenement, onze specialiteit

We transformeren jouw evenement bij Daily Trade Fair Venlo in een onvergetelijk moment. Onze veelzijdige ruimtes en uitgebreide faciliteiten passen bij elke soort gebeurtenis, van intieme workshops tot grote conferenties. Ons team van professionele planners staat voor je klaar om je te ondersteunen vanaf het begin tot het eind, zodat je evenement zowel succesvol als aangenaam verloopt.

Evenementenlocatie Venlo 3

Perfecte zalen voor jouw evenement

Gelegen op het terrein van een voormalige bloemenveiling, heeft Daily Trade Fair Venlo zich ontwikkeld tot een modern beurs- en evenementencomplex:

  • Ruime oppervlakte: 56.000 m² met faciliteiten voor zowel kleine als grote groepen.

  • Vernieuwde congreszaal: onze afmijnzaal is omgebouwd tot een ruime congreszaal met plaats voor 312 personen, perfect voor presentaties en symposia.

  • Flexibele beursvloeren: variërend van 500 m² tot 7.500 m², uitgerust met de modernste audiovisuele techniek voor een optimale ervaring.

Evenementenlocatie Venlo 4

Culinaire hoogtepunten bij The Stage

In het hart van onze locatie ligt The Stage, een culinair centrum waar bezoekers kunnen genieten van ambachtelijk bereide gerechten en dranken, geserveerd door onze partners. Met een showkeuken en een gespiegelde bar is The Stage een ideale plek voor culinaire events en demonstraties.

Evenementenlocatie Venlo 5

Waarom kiezen voor onze evenementenlocatie?

Hier zijn enkele redenen om voor Daily Trade Fair Venlo te kiezen:

  • Unieke locatie: een rijke geschiedenis gecombineerd met veelzijdige voorzieningen.

  • Uitstekende toegankelijkheid: direct gelegen naast de snelwegen A73 en A67.

  • Ruime parkeermogelijkheden: een groot en gratis parkeerdek voor alle bezoekers.

Evenementenlocatie Venlo 6

Evenementenlocatie Venlo op maat

Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een creatieve sessie of een groot evenement plant, bij Daily Trade Fair Venlo stemmen we alles af op jouw wensen. Onze locatie heeft uitstekende faciliteiten en een professioneel team klaar staan om jouw evenement tot een succes te maken.

Evenementenlocatie Venlo 7

Plan jouw evenement

Bezoek ons en ontdek zelf de mogelijkheden en de sfeer van Daily Trade Fair Venlo. Of je nu een gaaf evenement wilt organiseren, inspiratie op wilt doen in onze showrooms, of wilt genieten van een diner bij The Stage, wij verwelkomen je met open armen. Contacteer ons voor evenementen via events@dailytradefairvenlo.com en wie weet tot binnenkort!

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t