Exposant worden?

Exposant worden?

Unieke verkooplocatie

Exposanten profiteren bij de Daily Trade Fair van een gunstig tarief van nog geen € 1 ,- per dag. Bent u benieuwd naar uw de mogelijkheden? Laat dit dan gerust weten, we laten u met plezier de locatie zien en gaan graag met u in gesprek.

Uw bedrijf op de Daily Trade Fair?
Get in Touch!

Een unieke en betaalbare locatie!

De Daily Trade Fair is een concept van en voor standhouders; één vaste prijs en geen commissie of additionele kosten. We hanteren een gelijk tarief voor iedereen! Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, de m² prijs bedraagt nog geen € 1,- per dag (€ 350,- per jaar). Een vast percentage wordt besteed aan marketing en promotie, hier zetten we ruim op in zodat de markt snel kennis kan maken met de Daily Trade Fair. De resultaten worden gedeeld en uitgaven verantwoord.

Half Showroom demo
''Iedere loper is een koper"

Voor wie is de Daily Trade Fair?

Wij richten ons enkel op de branche gerelateerde wederverkopers of professionele eindverbruikers. Dit zijn middelgrote tot grote inkopers uit de Hospitality, Home-, Gift- & Garden branches. Onze bezoekers doen inspiratie op en kopen grotere hoeveelheden in, hierbij wordt het volledige koopproces gefaciliteerd middels onze inkoop-app. Het inschrijfbeleid en de klantontvangst worden verzorgd door de Daily Trade Fair.

Dit zijn onze bezoekersgroepen:

◆ Tuincentra en bloemenwinkels
◆ Woonwinkels en meubelzaken
◆ Kookwinkels en conceptstores
◆ Stylisten en interieurontwerpers
◆ Hotels, restaurants & cafés
◆ Evenementen organisatoren
◆ Tuin- en binnenhuis architecten
◆ Facilitair managers

DESIGN Collectione Daily Trade Fair 2022 Venlo2
Een nieuw beursconcept op een unieke locatie

Exposant worden?

Een jaarrond beurs volop inspiratie en beleving.

350 dagen per jaar open
◆ Uw eigen showroom in Venlo met internationaal bereik
◆ Volop inspiratie en beleving onder één dak
◆ Kruisbestuiving tussen exposanten
◆ Bezoekers scannen zelf de producten
◆ Nog geen € 1 ,- per dag per m²
◆ Participatie via pakketten ook mogelijk
◆ Ruime (gratis) parkeergelegenheid

Get in touch!

Activiteiten & Events

De Daily Trade Fair is jaarrond geopend. Met enige regelmaat worden hier aangrenzende evenementen en activiteiten georganiseerd, door de Daily Trade Fair zelf of door andere organisaties uit de branche. Deze activiteiten hebben een grote aantrekkingskracht op nieuwe bezoekers, ook bestaande klanten vinden hier volop inspiratie.

Nieuwe seizoenen worden ook steeds geïntroduceerd met speciale activiteiten voor bezoekers. Bij de Daily Trade Fair zijn volop mogelijkheden voor het organiseren van events. Dat kan in extra beurshallen of in de authentieke afmijnzaal die plaats biedt aan 312 personen.

More event information!