Deco zwart wit

Exposanten

Nog geen €1 per dag

Daily Trade Fair biedt exposanten een eigen showroom in Venlo. Hierbij wordt het koopproces volledig gefaciliteerd. Het inschrijfbeleid en de klantontvangst worden verzorgd door Daily Trade Fair.

Aanmelden als exposant

Een unieke en betaalbare locatie!

De Daily Trade Fair vestigt zich in de voormalige bloemenveiling van FloraHolland. Een karakteristiek pand gelegen op Flora Trade Parc Venlo. Zo’n 35.000 branchegerichte detaillisten uit geheel Europa weten hun weg al te vinden naar deze inkoopboulevard. Een tunnel zorgt zelfs voor een directe verbinding tussen de cash-and-carries op dit terrein en de Daily Trade Fair.

Met snelwegen in alle windrichtingen en meerdere vliegvelden in de nabije omgeving ligt de locatie in Venlo niet alleen centraal in Noord-West Europa, maar is het ook zeer goed bereikbaar.

Daarbij heeft het een zeer dichtbevolkt achterland: binnen een straal van 2 uur reizen vanaf Venlo wonen zo’n 30 miljoen consumenten.

De Daily Trade Fair is een concept van en met standhouders. Een vaste prijs en geen commissie of additionele kosten. We hanteren een gelijk tarief voor iedereen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Resultaten worden gedeeld en uitgaven verantwoord. Zo wordt een vast percentage besteed aan marketing en promotie. Hier zetten we ruim op in zodat de markt snel kennis kan maken met de Daily Trade Fair.

Danny zwartiwt
Voor wie is de Daily Trade Fair?

350 dagen per jaar open

Daily Trade Fair richt zich op middelgrote en grote inkopers in de home-, hospitality-, gift- en gardenbranche. Deze klanten kopen grotere hoeveelheden in die zij bij voorkeur thuis geleverd krijgen. Zij kopen op dit moment vooral in via beurzen en huisshows.

Dit zijn onder andere:

  • Tuincentra
  • Bloemisterijen
  • Woonwinkels
  • Cadeauwinkels
  • Stylisten
  • Eventorganisatoren
  • Grotere horeca(ketens)

Events & activiteiten

De Daily Trade Fair is jaarrond geopend. Regelmatig worden extra evenementen en activiteiten georganiseerd. Door de Daily Trade Fair zelf of door andere organisaties uit de branche. De activiteiten en events hebben een grote aantrekkingskracht op nieuwe bezoekers, en ook bestaande klanten vinden hier volop inspiratie.

Nieuwe seizoenen worden ook steeds geïntroduceerd met speciale activiteiten voor bezoekers. Bij de Daily Trade Fair zijn volop mogelijkheden voor het organiseren van events. Dat kan in extra beurshallen of in de authentieke afmijnzaal die plaats biedt tot aan 312 personen.

Avd E 20201021 0006
Kaart
Aanmelden als exposant

Meld je vandaag nog aan als exposant

Een eigen showroom in Venlo waarbij het verkoopproces volledig wordt gefaciliteerd

Aanmelden als exposant
Website door