Header Bild

Groothandel meubels

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, jouw partner voor groothandel meubels. Diverse groothandels hebben zich aangesloten als partner aan ons inspiratieplatform. Onze partners leveren hoogwaardige meubels aan verschillende sectoren, zoals interieurontwerpers, horeca, tuin- en binnenhuisarchitecten, woonwinkels en meubelzaken en meer.

Bezoek ons
Groothandel meubels 1

Toonaangevende groothandels in meubels

Wanneer je als retailer of interieurprofessional op zoek bent naar de beste groothandel meubels, dan is Daily Trade Fair Venlo de plek voor jou. Een aantal van onze partners zijn groothandels met een breed assortiment aan kwalitatieve en unieke meubels.

Als toonaangevende groothandels in meubels, streven onze partners naar kwaliteit in elk meubelstuk dat we aanbieden. Ze werken samen met bijzondere ontwerpers om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan de hoge normen van vakmanschap en stijl.

Bij Daily Trade Fair Venlo bieden we meer dan alleen meubels. We bieden een complete ervaring. Onze unieke inkoopplek, gevestigd in Venlo, is een waar paradijs voor liefhebbers van meubeldesign. Ontdek de nieuwste trends, ontmoet gelijkgestemde professionals en vind inspiratie voor je volgende project.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Groothandel meubels 2

Groothandel in woonaccessoires in diverse stijlen

We begrijpen dat iedere klant uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan producten om aan elke behoefte en stijl te voldoen. Zo vind je onder andere de volgende stijlen bij ons:

  • Modern / design
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Romantisch
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren door ons brede aanbod aan meubels, gifts en accessoires.

Groothandel meubels 4

Hoe werkt aankopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Wanneer je een bezoek brengt aan Daily Trade Fair Venlo, maak je gebruik van de DTFV buying app. Hiermee kun je alle producten scannen en bekijken. Aankopen doen was nog nooit zo gemakkelijk! Daarom is een vaste verkoper in de showroom niet nodig. Ben je op zoek naar een ander product van de verkoper? In de web app vind je de volledige collectie, waardoor je eindeloos en moeiteloos online kunt shoppen!

Registreer je via de app
Groothandel meubels 3

Ontdek het inspiratieplatform

Het gaat bij ons niet alleen om het product. Als klant bij Daily Trade Fair Venlo ben je verzekerd van een bijzondere ervaring. Daily Trade Fair Venlo is namelijk een inspiratieplatform voor zowel professionals uit de interieurbranche, maar ook voor hospitality. Innovaties voor deze branches ontstaan door het maken van onderlinge verbindingen. Je vindt niet alleen een cluster van showrooms bij ons, maar ook een culinair podium, een ontmoetingsruimte, evenementen locaties, een showkeuken en een restaurant.

Ontdek the Stage
Groothandel meubels 5

Bezoek ons!

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, jouw partner voor groothandels in meubels. Ontdek onze uitgebreide keuze aan partners, geniet van onze unieke inkoopplek en maak van jouw meubelinkoop een onvergetelijke ervaring. Registreer je nu als bezoeker en koop de mooiste meubels in.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t