Header Bild

Groothandel woonaccessoires

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, jouw partner voor groothandel woonaccessoires. Verschillende groothandels hebben zich aangesloten als partner aan ons inspiratieplatform. Onze partners leveren kwalitatieve decoratie aan diverse branches, zoals interieurontwerpers, horeca, tuin- en binnenhuisarchitecten, woonwinkels en meubelzaken en meer.

Bezoek ons
Groothandel woonaccessoires 6

Toonaangevende groothandels in woonaccessoires

Wanneer je als retailer of interieurprofessional op zoek bent naar een goede groothandel woonaccessoires, dan is Daily Trade Fair Venlo de plek voor jou. Een aantal van onze partners zijn groothandels met een breed assortiment aan hoogwaardige en unieke accessoires.

Als toonaangevende groothandels in decoratie, streven onze partners naar kwaliteit in elke accessoire die ze aanbieden. Verschillende partners werken samen met gerenommeerde ontwerpers om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan de hoge normen van vakmanschap en stijl.

Bij Daily Trade Fair Venlo bieden we meer dan alleen een inkoopplek van accessoires. We bieden een complete ervaring. Onze unieke inkoopplek, gevestigd in Venlo, is een echt paradijs voor liefhebbers van interieur. Ontdek de nieuwste trends, ontmoet gelijkgestemde professionals en vind inspiratie voor je volgende project.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Groothandel woonaccessoires 1

Groothandel in meubels in diverse stijlen

Iedere klant is uniek. Daarom bieden we een breed keuze aan producten aan om aan elke behoefte en stijl te voldoen. Zo vind je onder andere deze stijlen bij ons:

  • Modern / design
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Romantisch
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren door ons grote aanbod aan woonaccessoires, meubels, gifts en garden.

Groothandel woonaccessoires 4

Hoe doe ik aankopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Wanneer je een bezoek brengt aan Daily Trade Fair Venlo, maak je gebruik van onze handige DTFV buying app. Met deze web app kun je alle producten scannen en bekijken. Zelf aankopen doen was nog nooit zo gemakkelijk! Hierdoor is een vaste verkoper in de showroom niet nodig. Zoek je een ander product van de verkoper? In de web app vind je de volledige collecties van onze partners, waardoor je eindeloos én moeiteloos online kunt inkopen!

Registreer je via de app
Groothandel woonaccessoires 5

Ontdek het inspiratieplatform

Het draait bij ons niet alleen om het product. Als inkoper bij Daily Trade Fair Venlo ben je verzekerd van een unieke ervaring. Daily Trade Fair Venlo is namelijk een inspiratieplatform voor zowel professionals uit de interieurbranche, maar ook voor hospitality. Innovaties voor deze branches ontstaan door het maken van onderlinge verbindingen. Je vindt hierdoor niet alleen een cluster van showrooms bij ons, maar ook een culinair podium, een ontmoetingsruimte, een showkeuken, een restaurant en diverse locaties voor evenementen.

Ontdek the Stage
Groothandel woonaccessoires 2

Bezoek ons!

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, jouw partner voor groothandels in meubels. Ontdek ons brede aanbod aan partners, geniet van onze unieke inkoopplek en maak van jouw inkoop een onvergetelijke ervaring. Registreer je nu als bezoeker en koop de mooiste woonaccessoires in.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t