Exposant voorbeeld

Home, Gift & Garden

Daily Trade Fair | Venlo

De Daily Trade Fair heeft alles in huis, van de nieuwste trends en labels tot gevestigde merken. Bezoekers ervaren bij de Daily Trade een prettige inkoopsfeer met veel inspiratie, zo hebben zij niet het gevoel dat ze aan het werk zijn. Exposanten krijgen de mogelijkheid om hun stands geheel naar eigen stijl en het concept te realiseren, zodat elk merk optimaal vertegenwoordigd wordt.

Ambassadeurs van de Daily Trade Fair Venlo

home gift garden

Uit onze shoppers review


Eigenaresse concept store

“Met mijn bezoek aan DTFV wil ik steeds nieuwe inspiratie opdoen om mijn collecties zo actueel en uniek mogelijk houden”

Tuincentrum eigenaar
“Ik koop mijn planten al in Venlo en kan een bezoek aan DTFV gemakkelijk combineren. De partners van DTFV helpen mij om meer beleving naar de winkel te brengen. Daar kan ik echt stappen mee zetten"


Retailer
“Naast het inkopen van de nieuwste collecties, zijn netwerken en samenwerken voor mij de belangrijkste overwegingen om DTFV te bezoeken”

Interieur ontwerper
"Ik zie DTFV als een ideale plek voor inspiratie. De afwisseling van Home, Gift en Garden met Hospitality biedt voor mij een mooie mix die ik kan vertalen naar advies voor mijn klanten"

Exposant worden

350 dagen per jaar B2B bezoekers

De Daily Trade Fair is niet te vergelijken met reguliere beurzen. Samen met onze exposanten, bieden we elk bezoek opnieuw de beste kwaliteit bieden en iets nieuws te ontdekken.

Een jaarrond vakbeurs volop inspiratie en beleving.

7 dagen per week open - 350 dagen per jaar
◆ Uw eigen showroom in Venlo met internationaal bereik
◆ Alleen toegankelijk voor professionele eindgebruikers en inkopers
◆ Volop inspiratie en beleving onder één dak
◆ Kruisbestuiving tussen exposanten
◆ Bezoekers scannen zelf de producten
◆ Nog geen € 1 ,- per dag per m²
◆ Participatie via pakketten ook mogelijk
◆ Ruime (gratis) parkeergelegenheid

Get in touch!
Schets pand DTFV