Header Bild

Horeca inrichten

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, jouw partner voor het inrichten van horeca. Diverse specialisten voor het inrichten in horeca hebben zich als partner aangesloten aan ons inspiratieplatform. Onze partners leveren hoogwaardige items aan verschillende andere sectoren naast horeca, zoals interieurontwerpers, tuin- en binnenhuisarchitecten, meubelzaken, woonwinkels en meer.

Bezoek ons
Horeca inrichten 3

Alles voor het inrichten van je horecazaak

Wanneer je op zoek bent naar de inrichting voor horeca, dan ben je bij Daily Trade Fair Venlo op de juiste plek. Ons uitgebreide assortiment aan items om je horecazaak in te richten, is ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van horecabedrijven te voldoen, van gezellige cafés tot grote restaurants, trendy bars tot comfortabele hotels.

Bij Daily Trade Fair Venlo bieden we meer dan alleen inrichting voor horeca. We bieden een complete experience. Onze unieke inkoopplek, gevestigd in Venlo, is de place to be voor liefhebbers van (meubel)design, zowel voor horeca als privé. Ontdek de laatste trends, ontmoet andere professionals en laat je inspireren voor je volgende project.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Horeca inrichten 1

Horeca inrichting van topkwaliteit

We begrijpen dat iedere horecazaak uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan hoogwaardige horeca-items, waardoor je altijd de perfecte items vindt die passen bij de sfeer van je horeca-onderneming. Zo vind je onder andere de volgende items bij ons:

  • Stoelen
  • Tafels
  • Barkrukken
  • Banken
  • Terrasmeubilair
  • Verlichting
  • Keukenapparatuur
  • Servies
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren door ons grote aanbod aan horeca-items.

Bezoek ons
Horeca inrichten 5

Ontdek het inspiratieplatform

The Stage wordt het kloppend hart van DTFV. Hier bevindt zich het culinair podium en restaurant The Stage waar je kunt genieten van huisgemaakte dranken en gerechten, bereid en gepresenteerd op innovatieve manieren, in nauwe samenwerking met onze partners. Daarnaast is er een geïntegreerde showkeuken én een gespiegelde bar. Hier worden events, demo's en product presentaties en andere activiteiten georganiseerd. Het podium bevat verschillende zones, elk met een eigen signatuur: van casual dining tot een luxe lounge. Kortom deze plek is meer dan een restaurant. Deze plek is het podium voor onze partners. Momenteel wordt er gebouwd aan dit culinaire podium.

Ontdek the Stage
Horeca inrichten 4

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Tijdens een bezoek aan Daily Trade Fair Venlo kun je gebruik maken van onze handige DTFV buying app. Deze web app zorgt ervoor dat je gemakkelijk alle producten kunt scannen en bekijken, waardoor het doen van inkopen nog nooit zo makkelijk is geweest! Het zorgt ervoor dat er geen vaste verkoper in de showroom nodig is. Ben je op zoek naar een ander artikel van dezelfde verkoper? Geen probleem! In de web app vind je de volledige collectie, waardoor je oneiding en eenvoudig online kunt shoppen!

Registreer je via de app
Horeca inrichten 2

Kom inkopen!

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, de ideale plek voor het inrichten van horeca. Ontdek onze uitgebreide keuze aan partners, geniet van onze unieke inkoopplek en maak van jouw horeca-inkoop een onvergetelijke ervaring. Registreer je nu als bezoeker en koop de mooiste horeca-items in.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t