01

Horeca interieur

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, jouw partner voor horeca interieur. Diverse specialisten voor op het gebied van interieur voor horeca hebben zich als partner aangesloten aan ons inspiratieplatform. Onze partners leveren hoogwaardige producten aan verschillende andere sectoren naast horeca, zoals interieurontwerpers, tuin- en binnenhuisarchitecten, meubelzaken, woonwinkels en meer.

Bezoek ons
Horeca interieur 1

Vind je complete horeca interieur

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe meubels of inspiratie voor je horeca interieur, dan ben je bij Daily Trade Fair Venlo op de juiste plek. Ons uitgebreide assortiment aan items om je horecabedrijf in te richten, is samengesteld om aan de verschillende behoeften van horecazaken te voldoen, van gezellige bars tot exclusieve restaurants en van hippe cocktailbars tot heerlijk comfortabele hotels.

Bij Daily Trade Fair Venlo bieden we meer dan alleen een plek om je horeca interieur in te kopen. We bieden een complete ervaring. Onze unieke inkoopplek, gevestigd in Venlo, is de ultieme plek voor liefhebbers van (meubel)design. Ontdek de nieuwste trends, ontmoet andere professionals uit de hospitality- en interieurbranche en doe inspiratie op voor je volgende project.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Horeca interieur 6

Horeca inrichting van topkwaliteit

We begrijpen dat ieder horecabedrijf uniek is. Daarom bieden we een groot assortiment aan kwalitatieve horeca-items aan, waardoor je altijd de juiste items vindt, die passen bij de sfeer van je horeca-onderneming. Zo vind je onder andere de volgende items bij ons:

  • Stoelen
  • Tafels
  • Barkrukken
  • Banken
  • Terrasmeubilair
  • Verlichting
  • Keukenapparatuur
  • Servies
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren door ons grote assortiment aan horeca-items.

Bezoek ons
Horeca interieur 5

Ontdek het inspiratieplatform

The Stage wordt het kloppend hart van DTFV. Hier bevindt zich het culinair podium en restaurant The Stage waar je kunt genieten van huisgemaakte dranken en gerechten, bereid en gepresenteerd op innovatieve manieren, in nauwe samenwerking met onze partners. Daarnaast is er een geïntegreerde showkeuken én een gespiegelde bar. Hier worden events, demo's en product presentaties en andere activiteiten georganiseerd. Het podium bevat verschillende zones, elk met een eigen signatuur: van casual dining tot een luxe lounge. Kortom deze plek is meer dan een restaurant. Deze plek is het podium voor onze partners. Momenteel wordt er gebouwd aan dit culinaire podium.

Ontdek the Stage
Horeca interieur 4

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Wanneer je een bezoek brengt aan Daily Trade Fair Venlo, kun je gebruik maken van onze handige DTFV buying app. Deze web app zorgt ervoor dat je gemakkelijk alle producten kunt scannen, bekijken en kopen! Inkopen doen is nog nooit zo makkelijk geweest! Dit zorgt er ook voor dat er geen vaste verkoper in de showroom nodig is. Ben je op zoek naar een ander artikel van dezelfde verkoper? Geen probleem! In de web app vind je de volledige collectie, waardoor je oneindig en eenvoudig online kunt shoppen!

Registreer je via de app
Horeca interieur 2

Kom inkopen!

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, de perfecte plek voor het vinden van alles voor in je horeca interieur. Ontdek onze uitgebreide keuze aan partners, geniet van onze unieke inkoopplek en maak van jouw horeca-inkoop een onvergetelijke ervaring. Registreer je nu als bezoeker en koop de mooiste horeca-items in.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t