01

Horeca keuken

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, hét inspiratieplatform voor professionele horeca keukens. Wij werken samen met partners die gespecialiseerd zijn in horeca keukens. Onze partners leveren niet alleen horeca keukenapparatuur en -meubilair van de hoogste kwaliteit, maar voorzien ook in de behoeften van diverse andere sectoren zoals interieurdesign, tuinarchitectuur, woonwinkels en meubelhandelaren.

Bezoek ons
Horeca keuken 1

Kwalitatieve horeca keukens kopen

Zoek je naar de perfecte keuken voor jouw horecazaak? Daily Trade Fair Venlo is jouw ultieme bestemming. Met een uitgebreid aanbod van horeca keukens, kunnen we voldoen aan de eisen van elke horeca ondernemer. Onze partners staan garant voor kwaliteit en werken samen met topdesigners om elke keuken te voorzien van vakmanschap en functionaliteit.

Daily Trade Fair Venlo is meer dan een unieke inkoopplek voor horeca keukens. Het is een beleving. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt als horecaprofessional of meubeldesignliefhebber. Ontdek de nieuwste keukentrends, wissel van gedachten met branchegenoten en doe inspiratie op voor je volgende grote keukenproject.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Horeca keuken 2

Horeca keukens in verschillende stijlen

Iedere horecaonderneming is uniek en daarom bieden wij een divers assortiment aan horeca keukens om aan iedere voorkeur en elke stijl te voldoen. Hier zijn enkele voorbeelden van de stijlen die we aanbieden:

  • Modern / Design
  • Industrieel
  • Klassiek
  • Landelijk
  • En nog veel meer!

Ontdek de perfecte horeca keuken voor jouw zaak.

Bezoek ons
Horeca keuken 3

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Bij een bezoek aan Daily Trade Fair Venlo kun je direct gebruikmaken van onze efficiënte DTFV buying app. Deze webapp maakt het mogelijk om moeiteloos keukenapparatuur en -meubilair te scannen, bekijken en kopen. De noodzaak van een vaste verkoper in de showroom wordt overbodig, dankzij de mogelijkheid om de gehele collectie van een aanbieder via onze app te verkennen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook moeite.

Registreer je via de app
Horeca keuken 4

Ontdek het inspiratieplatform

Bij Daily Trade Fair Venlo gaat het niet alleen over het product. Je bent als klant verzekerd van een unieke beleving. Daily Trade Fair Venlo is een inspiratiebron voor zowel professionals in de interieurbranche als in de hospitality sector. Door het leggen van verbindingen tussen deze vakgebieden ontstaan nieuwe innovaties. Bij ons tref je niet alleen een cluster van showrooms aan, maar ook een prachtig culinair podium, een ontmoetingsplek, evenementenlocaties, een demonstratiekeuken en een restaurant met heerlijke gerechten.

Ontdek the Stage
Horeca keuken 5

Kom inkopen

Kies bij de aankoop van uw horeca keuken voor Daily Trade Fair Venlo. Ervaar ons gevarieerde aanbod aan partners, geniet van de unieke sfeer op onze unieke inkoopplek en maak je winkelervaring onvergetelijk. registreer je als bezoeker en ontdek de meest innovatieve en stijlvolle horeca keukens.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t