01

Horeca meubilair

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, dé plek voor het aanschaffen van horeca meubilair. Ons inspiratieplatform is een samenwerkingsverband van verschillende experts op het gebied van horeca meubilair. Onze partners hebben niet alleen kwaliteitsmeubels voor de horeca in hun assortiment, maar ook voor andere sectoren, zoals interieurontwerpers, tuin- en binnenhuisarchitecten, woonwinkels, meubelzaken en meer.

Bezoek ons
Horeca meubilair 1

Horeca meubilair van topkwaliteit kopen

Ben je op zoek naar het perfecte meubilair voor jouw horecazaak? Dan ben je bij Daily Trade Fair Venlo aan het juiste adres. Wij hebben een divers assortiment dat ontworpen is om aan de verschillende wensen van horecaondernemers te voldoen. Onze partners leveren kwaliteit, door samen te werken met ervaren ontwerpers die ervoor zorgen dat elk meubelstuk voldoet aan hoge standaarden van vakmanschap en design.

Daily Trade Fair Venlo is meer dan een plek om meubels te kopen; het is een complete ervaring. Onze unieke inkoopplek, gevestigd in Venlo, is een paradijs voor liefhebbers van meubeldesign, zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Ontdek de laatste trends, netwerk met professionals uit de branche en doe inspiratie op voor jouw volgende project.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Horeca meubilair 2

Horeca meubilair in verschillende stijlen

Wij weten dat elke klant uniek is en daarom hebben we een ruime keuze aan meubilair die passen bij elke behoefte en elke stijl. Je kunt bij ons terecht voor stijlen zoals:

  • Modern / Design
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Romantisch
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren bij je volgende aankoop van horeca meubilair.

Bezoek ons
Horeca meubilair 3

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Een bezoek aan Daily Trade Fair Venlo geeft je toegang tot onze handige DTFV buying app. Met deze webapp kun je producten scannen, bekijken en kopen met gemak. Inkopen doen was nog nooit zo makkelijk! Met de webapp heb je geen vaste verkoper nodig op de vloer. Je kunt eenvoudig de hele collectie van een verkoper bekijken in de app. Zo kun je online shoppen zonder grenzen of gedoe!

Registreer je via de app
Horeca meubilair 4

Ontdek het inspiratieplatform

Bij Daily Trade Fair Venlo draait het niet alleen om het product. Als klant kun je rekenen op een unieke ervaring. Je kunt je laten inspireren door de nieuwste trends op het gebied van interieur en hospitality. De combinatie van deze sectoren zorgt voor spannende innovaties. Bij ons vind je niet alleen een cluster van showrooms, maar ook een prachtig culinair podium, een netwerkplek, evenementenlocaties, een demonstratiekeuken en een restaurant dat heerlijke maaltijden serveert.

Ontdek the Stage
Horeca meubilair 5

Kom inkopen

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, de ultieme bestemming voor de aanschaf van horeca meubilair. Maak kennis met ons brede netwerk van partners, beleef onze unieke inkoopplek en maak van je meubelaankoop een onvergetelijke ervaring. Schrijf je nu in als bezoeker en vind het mooiste meubilair voor je horecazaak.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t