Header Bild

Horeca stoelen kopen

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, jouw partner voor horeca stoelen kopen. Diverse specialisten in horeca stoelen hebben zich aangesloten als partner aan ons inspiratieplatform. Onze partners leveren hoogwaardige meubels naast Horeca aan verschillende andere sectoren, zoals interieurontwerpers, tuin- en binnenhuisarchitecten, woonwinkels, meubelzaken en meer.

Bezoek ons
Horeca stoelen kopen 5

Hoogwaardige horeca stoelen kopen

Wanneer je op zoek bent naar horeca stoelen kopen, dan ben je bij Daily Trade Fair Venlo op de juiste plek. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan stoelen kunnen we aan de uiteenlopende behoeften van horecabedrijven voldoen, van knusse cafés tot uitgestrekte restaurants, trendy bars tot comfortabele hotels.

Bij Daily Trade Fair Venlo bieden we meer dan alleen meubels. We bieden een complete experience. Onze unieke inkoopplek, gevestigd in Venlo, is de place to be voor liefhebbers van meubeldesign, zowel voor horeca als privé. Ontdek de laatste trends, ontmoet andere professionals en laat je inspireren voor je volgende project.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Horeca stoelen kopen 1

Horeca stoelen in diverse stijlen

We begrijpen dat iedere klant uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan horeca stoelen, waardoor je altijd de perfecte stoelen vindt die passen bij de sfeer van je horeca-onderneming. Zo vind je onder andere de volgende stijlen bij ons:

  • Modern / design
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Romantisch
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren door ons grote aanbod aan stoelen en andere horeca meubels.

Bezoek ons
Horeca stoelen kopen 4

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Tijdens een bezoek aan Daily Trade Fair Venlo kun je gebruik maken van onze handige DTFV buying app. Deze web app zorgt ervoor dat je gemakkelijk alle producten kunt scannen en te bekijken, waardoor het doen van inkopen nog nooit zo eenvoudig is geweest! Hierdoor is een vaste verkoper in de showroom niet nodig. Ben je op zoek naar een ander artikel van dezelfde verkoper? Geen probleem! In de app vind je de volledige collectie, waardoor je eindeloos en moeiteloos online kunt shoppen!

Registreer je via de app
Horeca stoelen kopen 3

Ontdek het inspiratieplatform

Het gaat bij ons niet alleen om het product. Als klant bij Daily Trade Fair Venlo ben je verzekerd van een bijzondere ervaring. Daily Trade Fair Venlo is namelijk een inspiratieplatform voor zowel professionals uit de hospitality, maar ook interieurbranche. Innovaties voor deze branches ontstaan door het maken van onderlinge verbindingen. Je vindt niet alleen een cluster van showrooms bij ons, maar ook een culinair podium, een ontmoetingsruimte, evenementen locaties, een showkeuken en een restaurant.

Ontdek the Stage
Horeca stoelen kopen 2

Kom inkopen!

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, de ideale plek voor het kopen van horeca stoelen. Ontdek onze uitgebreide keuze aan partners, geniet van onze unieke inkoopplek en maak van jouw meubelinkoop een onvergetelijke ervaring. Registreer je nu als bezoeker en koop de mooiste horeca stoelen in.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t