01

Horeca tafels

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, jouw partner voor het kopen van horeca tafels. Verschillende specialisten in tafels voor de horeca hebben zich aangesloten als partner aan ons inspiratieplatform. Onze partners leveren de hoogwaardige tafels niet alleen aan horecazaken, maar ook aan verschillende andere sectoren, zoals interieurontwerpers, binnenhuis- en tuinarchitecten, woonwinkels, meubelzaken en meer.

Bezoek ons
Horeca tafels 3

Hoogwaardige horeca tafels kopen

Wanneer je op zoek bent naar horeca tafels, dan is Daily Trade Fair Venlo de juiste plek voor je. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan tafels is er aan de uiteenlopende behoeften van verschillende horecabedrijven te voldoen, van gezellige cafés tot grote restaurants, hippe bars tot grote hotels.

Bij Daily Trade Fair Venlo bieden we meer dan alleen een plek om meubels in te kopen. We bieden een complete ervaring. Onze unieke inkoopplek, gevestigd in Venlo, is een paradijs voor liefhebbers van meubeldesign, zowel voor horeca als privé. Ontdek de laatste trends, ontmoet andere professionals uit de branche en laat je inspireren voor je volgende project.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Horeca tafels 1

Horeca tafels in verschillende stijlen

We begrijpen dat elke klant uniek is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan horeca tafels, zodat je altijd de perfecte tafel vindt die past bij de sfeer van jouw horeca-onderneming. Ontdek onder andere de volgende stijlen bij ons:

  • Modern / design
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Romantisch
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod aan tafels en andere horeca meubels. We staan klaar om je te helpen bij het creëren van de ideale ambiance voor jouw zaak.

Bezoek ons
Horeca tafels 4

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Wanneer je Daily Trade Fair Venlo bezoekt, maak je gebruik van onze handige DTFV buying app. Met deze web app kun je gemakkelijk alle producten scannen, bekijken en natuurlijk kopen. Inkopen was nog nooit zo makkelijk! Deze app zorgt er ook voor dat het niet nodig is om een vaste verkoper in de showroom te hebben staan. Wanneer je op zoek bent naar een ander artikel van dezelfde verkoper, kun je namelijk ook gemakkelijk de rest van de collectie in de app bekijken.

Registreer je via de app
Horeca tafels 5

Ontdek het inspiratieplatform

Het gaat bij Daily Trade Fair Venlo niet alleen om het product. Als klant bij ons ben je verzekerd van een bijzondere ervaring. Daily Trade Fair Venlo is namelijk een inspiratieplatform voor zowel professionals uit de hospitality, maar ook interieurbranche. Innovaties voor deze branches ontstaan door het maken van onderlinge verbindingen. Je vindt hier dus niet alleen een cluster van showrooms, maar ook een culinair podium, een ontmoetingsruimte, evenementen locaties, een showkeuken en een restaurant.

Ontdek the Stage
Horeca tafels 2

Kom inkopen!

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, de ideale plek voor het kopen van horeca tafels. Ontdek onze uitgebreide keuze aan partners, geniet van onze unieke inkoopplek en maak van jouw meubelinkoop een onvergetelijke ervaring. Registreer je nu als bezoeker en koop de mooiste horeca tafels in.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t