Image tropical plants inside restaurant 3

Hospitality

Daily Trade Fair | Venlo

De hospitality zone - het kloppend hart van de Daily Trade Fair. Alles op één centrale plek waar al je zintuigen worden geprikkeld en je geïnspireerd raakt door de prachtige showkeukens, restaurant area's, eventruimtes en showrooms. Een plek die samen met onze partners wordt ontworpen en ingericht.

Ambassadeurs van de Daily Trade Fair Venlo

hospitality logo's

Uit onze shoppers review


Hotel inkoper
“Een bezoek aan Venlo is altijd geslaagd, ik heb hier de kans om vrijuit te netwerken en inspiratie op te doen, zowel culinair als qua inrichting”

Restaurant eigenaar
“DTFV biedt mij de kans om te blijven vernieuwen, ik neem graag mijn koks en zakenrelaties mee. Naast het culinaire podium, is er ieder bezoek weer nieuwe inspiratie. Erg leerzaam voor mijn koks om vernieuwende kookclinics te volgen"

Evenementen organisator
“Ik vind het geen bezwaar om ca. 150 km af te leggen voor een bezoek aan DTFV. Ieder bezoek gaat mij weer nieuwe inzichten en waardevolle contacten opleveren, zeker in combinatie met DTFV Events en de wisselende trends -en seizoensactiviteiten”

Horeca ondernemer

"Mooi initiatief, ik ga hier vaker komen. Als lokaal ondernemer is lastig om te netwerken buiten de regio; Top dat dit bij DTFV kan en ik hier professioneel nog stappen kan maken"

Katarzyna urbanek 4q Qsm E4 Vd A unsplash

Wat kunt u verwachten van de Hospitality Zone?

De Daily Trade Fair is niet te vergelijken met reguliere beurzen. Samen met onze exposanten doen wij ons best om bezoekers elk bezoek opnieuw de beste kwaliteit te bieden en iets nieuws te laten ontdekken.

7 dagen per week open - 350 dagen per jaar
◆ Centrale unieke locatie in Venlo
◆ Internationaal bereik
◆ Alleen toegankelijk voor de juiste B2B professionals
◆ Participatie mogelijk via partnerpakketten of m²
◆ Ruime (gratis) parkeergelegenheid
Show kitchen with grandstand with 40 seats
Restaurant with 100 seats
Bar with 150 seats
Presentation podium with 50 standing places

"We werken samen, van Designers tot Leveranciers, van Boer tot Bord en van Grape tot Glas."

Get in touch!
Schets pand DTFV