Header Bild

Hotel inrichting

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, hét inspiratieplatform voor uw complete hotel inrichting. Op ons inspiratieplatform hebben diverse experts op het gebied van hotel inrichting zich verenigd als partners. Deze partners staan garant voor kwalitatieve inrichtingen die de uitstraling van niet alleen hotels, maar ook die van vele andere branches verrijkt, waaronder interieurontwerpers, landschaps- en binnenhuisarchitecten, meubelzaken en woonboetieks.

Bezoek ons
Hotel inrichting 1

De inrichting die uw hotel onderscheidt

Voor de hotelier die zijn gasten een onvergetelijk verblijf wil bieden, is Daily Trade Fair Venlo de ultieme bron van inspiratie. Onze samenwerking met diverse groothandels in hotel inrichting stelt ons in staat een breed assortiment te bieden dat aansluit bij de unieke behoeften van elk hotel, of u nu een boutique hotel runt of een groot resort beheert.

Daily Trade Fair Venlo is meer dan een leverancier van hotel inrichting. Het is een ervaring die u niet wilt missen. In Venlo vindt u onze unieke inkoopplek waar de nieuwste trends op het gebied van gastvrijheid en comfort worden onthuld. Een plek om te netwerken en inspiratie op te doen voor uw volgende grote project.

Een greep uit onze partners

Hotel inrichting 2

Hotel inrichting van topkwaliteit

Wij begrijpen de diversiteit in de hotelbranche en de specifieke wensen die elke onderneming heeft voor haar inrichting. Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment biedt daarom een reeks aan kwalitatieve hotelinrichtingen, inclusief:

  • Elegante meubels
  • Comfortabele bedden
  • Sfeervolle verlichting
  • Kunstwerken en decoraties
  • Badkameraccessoires
  • En nog veel meer!

Laat u inspireren door ons ruime aanbod voor een prachtige hotel inrichting.

Bezoek ons
Hotel inrichting 3

inspiratieplatform

In het hart van Daily Trade Fair Venlo bevindt zich The Stage, een culinair podium waar bezoekers kunnen genieten van vooruitstrevende gerechten. Deze ruimte is uitgerust met een professionele showkeuken en een elegant vormgegeven bar. Daarnaast dient het als arena voor kookdemonstraties, productpresentaties en andere evenementen. The Stage is ingedeeld in diverse zones, van een ontspannen eetgedeelte tot een exclusieve lounge. Het is ontworpen om een complete ervaring te bieden.

Ontdek the Stage
Hotel inrichting 4

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Maak uw bezoek aan Daily Trade Fair Venlo nog makkelijker met de DTFV buying app. Met deze app kunt u artikelen scannen en bekijken met een paar tikken op uw scherm - zo wordt inkopen een fluitje van een cent. Laat traditionele verkopers achter u. Met onze app heeft u direct toegang tot het complete aanbod van onze partners voor een vlotte en grenzeloze online shopping ervaring.

Registreren via de app
Hotel inrichting 5

Kom inkopen!

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, uw bestemming voor stijlvolle hotel inrichting. Ontdek ons aanbod van vooraanstaande merken, ervaar onze unieke inkoopplek en breng uw aankoopervaring naar een hoger plan. Registreer u vandaag nog als bezoeker en verrijk uw hotel met de beste inrichtingselementen.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t