01

Inkoop meubels

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, dé plek voor inkoop meubels. Onze exposanten leveren hoogwaardige meubels aan verschillende sectoren, zoals interieurdesigners, tuin- en binnenhuisarchitecten, woonwinkels en meubelzaken, horeca en meer.

Bezoek ons
Inkoop meubels 147

Meubels inkopen

Wanneer je als retailer of interieurprofessional op zoek bent naar een plek om meubels in te kopen, dan is Daily Trade Fair Venlo de perfecte plek voor jou. Onze exposanten bieden een groot assortiment aan prachtige en unieke meubels. Daarnaast streven onze exposanten naar kwaliteit in elk meubelstuk dat ze aanbieden. Ze werken samen met vakkundige designers en zorgen er zo voor dat elk item voldoet aan de hoge normen van meesterschap en design.

Bij Daily Trade Fair Venlo bieden we meer dan alleen meubels. We bieden een complete experience. Onze inkoopbeurs, gevestigd in Venlo, is een waar walhalla voor meubelfanaten. Ontdek de nieuwste trends, ontmoet andere professionals en vind inspiratie voor je volgende project.

Bezoek ons

Een greep uit onze exposanten

Inkoop meubels 148

Meubels in diverse stijlen inkopen

Iedere klant is uniek. En daarom bieden we een groot scala aan items om aan iedere behoefte en stijl te voldoen. Hierdoor kun je de volgende stijlen bij ons vinden:

  • Modern / design
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Romantisch
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren voor je inkoop meubels.

Smartphone DTF Applicatie a92913c86183ff49a6cf31256bbc4c94

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Wanneer je komt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo, maak je gebruik van de DTFV verkoopapp. Met deze kun je alle producten gemakkelijk scannen, bekijken en kopen. Zelf inkopen doen was nog nooit zo makkelijk! Door deze manier van inkopen is een vaste verkoper bij de stand niet nodig. Ben je op zoek naar een ander item van de verkoper? In de app vind je de volledige collectie, waardoor je eindeloos en moeiteloos online kunt shoppen!

Bp 133

Ontdek het inspiratieplatform

Het gaat bij Daily Trade Fair Venlo niet alleen om het product. Als klant bij ons ben je verzekerd van een bijzondere ervaring. Daily Trade Fair Venlo is namelijk een inspiratieplatform voor zowel professionals uit de interieurbranche, maar ook voor hospitality. Innovaties voor deze branches ontstaan door het maken van onderlinge verbindingen. Je vindt niet alleen een beursvloer met showrooms bij ons, maar ook een prachtig culinair podium, een ontmoetingsruimte, evenementen locaties, een showkeuken en een restaurant met heerlijke gerechten.

Ontdek hospitality zone
Inkoop meubels 149

Kom inkopen!

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, jouw perfecte plek voor je inkoo meubels. Ontdek onze uitgebreide keuze aan exposanten, geniet van onze bijzondere beursvloer en maak van jouw meubelinkoop een ervaring die je niet meer vergeet. Registreer je nu als bezoeker en koop de mooiste meubels in.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t