Header Bild

Inkoop woonaccessoires

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, hét inspiratieplatform voor het inkopen van woonaccessoires. Onze partners leveren kwalitatieve accessoires aan verschillende sectoren, zoals interieurdesigners, tuin- en binnenhuisarchitecten, horeca woonwinkels en meer.

Bezoek ons
Inkoop woonaccessoires 1

Woonaccessoires inkopen

Wanneer je als retailer of interieurprofessional op zoek bent naar een plek voor het inkopen van woonaccessoires, dan is Daily Trade Fair Venlo de perfecte plek voor jou. Onze partners bieden een breed scala aan prachtige en unieke accessoires. Daarnaast streven onze partners naar kwaliteit in elke accessoire dat ze aanbieden. Ze werken samen met vakkundige designers en zorgen er zo voor dat elk item voldoet aan de hoge normen van vakmanschap en design.

Bij Daily Trade Fair Venlo bieden we meer dan alleen woonaccessoires. We bieden een complete beleving. Onze unieke inkoopplek, gevestigd in Venlo, is een echt walhalla voor home-, gift- en gardenfanaten. Ontdek de nieuwste trends, ontmoet andere professionals uit de branche en doe inspiratie op voor je volgende project.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Inkoop woonaccessoires 3

Woonaccessoires in diverse stijlen inkopen

Iedere klant is uniek en heeft andere behoeften. Daarom bieden we een breed scala aan woonaccessoires om aan iedere behoefte en stijl te voldoen. Hierdoor kun je de volgende stijlen bij ons vinden:

  • Modern / design
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Romantisch
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren voor je inkoop woonaccessoires.

Inkoop woonaccessoires 4

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Wanneer je komt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo, maak je gebruik van de DTFV buying app. Met de web app kun je alle woonaccessoires gemakkelijk scannen, bekijken en kopen. Zelf inkopen wordt zo makkelijk! Door deze manier van inkopen is een vaste verkoper bij de stand niet nodig. Ben je op zoek naar een ander item van de verkoper? In de web app vind je de volledige collectie, waardoor je eindeloos en moeiteloos online kunt shoppen!

Registreer je via de app
Inkoop woonaccessoires 5

Ontdek het inspiratieplatform

Het draait bij Daily Trade Fair Venlo niet alleen om de producten. Als klant bij ons ben je verzekerd van een bijzondere ervaring. Daily Trade Fair Venlo is namelijk een inspiratieplatform voor zowel professionals uit de interieurbranche, maar ook voor hospitality. Door onderlinge verbindingen te maken ontstaan er innovaties voor deze branches. Je vindt niet alleen een cluster van showrooms bij ons, maar ook een prachtig culinair podium, een ontmoetingsruimte, evenementen locaties, een showkeuken en een restaurant met heerlijke gerechten.

Ontdek the Stage
Inkoop woonaccessoires 2

Kom inkopen!

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, jouw perfecte plek voor de inkoop van woonaccessoires. Ontdek onze uitgebreide keuze aan partners, geniet van onze unieke inkoopplek en maak van jouw inkoop een ervaring die je niet meer vergeet. Registreer je nu als bezoeker en koop de mooiste accessoires in.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t