Header Bild

Lampen groothandel

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, jouw partner in lampen groothandel. Verschillende groothandels hebben zich aangesloten als partner aan ons inspiratieplatform. Onze partners leveren kwalitatieve verlichting aan verschillende branches, zoals interieurdesigners, horeca, tuin- en binnenhuisarchitecten, meubelzaken en meer.

Bezoek ons
Lampen groothandel 1

Ontdek lampen groothandels

Ben je als retailer of interieurprofessional op zoek naar een lampen groothandel? Dan is Daily Trade Fair Venlo de perfecte plek voor jou. Bij Daily Trade Fair Venlo vind je verschillende groothandels in lampen die zich als partner aan ons platform hebben aangesloten. Deze partners hebben een ruim assortiment aan unieke verlichting van hoogwaardige kwaliteit.

Onze partners streven altijd naar de hoogste kwaliteit in iedere lamp die ze aanbieden. Diverse partners werken dan ook samen met gevestigde designers om de hoogste standaarden in design en kwaliteit te garanderen.

Bij Daily Trade Fair Venlo bieden we meer dan alleen een plek om verlichting in te kopen. We bieden een gehele ervaring. Gevestigd in Venlo, is onze inkoopplek een waar paradijs voor interieurliefhebbers. Hier kun je de nieuwste trends ontdekken, netwerken met professionals die ook jouw passie delen en inspiratie opdoen voor je komende projecten.

Bezoek ons
Lampen groothandel 2

Lampen groothandels in verschillende stijlen

Elke klant heeft zijn eigen unieke voorkeuren. Daarom bieden we een grote keuze aan lampen om aan iedere voorkeur en stijl te voldoen. Bij ons vind je onder andere de volgende stijlen:

  • Moderne / design verlichting
  • Industriële verlichting
  • Landelijke verlichting
  • Romantische verlichting
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren door ons brede assortiment verlichting.

Bezoek ons
Lampen groothandel 4

Hoe koop je in bij Daily Trade Fair Venlo?

Tijdens je inkoopbezoek aan Daily Trade Fair Venlo maak je gebruik van onze handige DTFV buying app. Dankzij deze web app kun je producten eenvoudig scannen, bekijken en kopen. Dit zorgt ervoor dat inkopen heel gemakkelijk wordt! Door deze web app heb je ook geen vaste verkoper in de showroom meer nodig. Mocht je op zoek zijn naar andere producten van deze partner, dan kun je ook daarvoor terecht in de web app. Hier vind je namelijk de volledige collecties van onze partners terug. Zo kun je oneindig én zonder moeite inkopen doen, direct vanuit de web app!

Registreer je via de app
Lampen groothandel 5

Ontdek ons inspiratieplatform

Bij Daily Trade Fair Venlo draait het niet alleen om de producten. Wanneer je komt inkopen bij ons, word je ondergedompeld in een unieke ervaring. Daily Trade Fair Venlo is namelijk een inspiratieplatform voor zowel interieurprofessionals als professionals uit de hospitality sector. Innovaties in deze sectoren ontstaan door het maken van onderlinge verbindingen. Dit zorgt ervoor dat je bij Daily Trade Fair Venlo niet alleen een cluster van showrooms vindt, maar ook een culinair podium, een ontmoetingsruimte, een showkeuken, een restaurant en verschillende locaties voor events.

Ontdek the Stage
Lampen groothandel 3

Kom inkopen!

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, jouw partner voor lampen groothandels. Ontdek ons brede assortiment aan partners, geniet van onze unieke inkoopplek en maak van jouw inkoop een onvergetelijke ervaring. Registreer je nu als bezoeker en koop de mooiste verlichting in.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t