01

Lampen groothandel

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, jouw partner in lampen groothandel. Verschillende groothandels hebben zich aangesloten als exposant aan ons inspiratieplatform. Onze exposanten leveren kwalitatieve verlichting aan verschillende branches, zoals interieurdesigners, horeca, tuin- en binnenhuisarchitecten, meubelzaken en meer.

Bezoek ons
Lampen groothandel

Ontdek lampen groothandels

Ben je als retailer of interieurprofessional op zoek naar een lampen groothandel? Dan is Daily Trade Fair Venlo de perfecte plek voor jou. Bij Daily Trade Fair Venlo vind je verschillende groothandels in lampen die zich als exposant aan ons platform hebben aangesloten. Deze exposanten hebben een ruim assortiment aan unieke verlichting van hoogwaardige kwaliteit.

Onze exposanten streven altijd naar de hoogste kwaliteit in iedere lamp die ze aanbieden. Diverse exposanten werken dan ook samen met gevestigde designers om de hoogste standaarden in design en kwaliteit te garanderen.

Bij Daily Trade Fair Venlo bieden we meer dan alleen een plek om verlichting in te kopen. We bieden een gehele ervaring. Gevestigd in Venlo, is onze beurs een waar paradijs voor interieurliefhebbers. Hier kun je de nieuwste trends ontdekken, netwerken met professionals die ook jouw passie delen en inspiratie opdoen voor je komende projecten.

Registreren
Lampen groothandel 2

Lampen groothandels in verschillende stijlen

Elke klant heeft zijn eigen unieke voorkeuren. Daarom bieden we een grote keuze aan lampen om aan iedere voorkeur en stijl te voldoen. Bij ons vind je onder andere de volgende stijlen:

  • Moderne / design verlichting
  • Industriële verlichting
  • Landelijke verlichting
  • Romantische verlichting
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren door ons brede assortiment verlichting.

Bezoek ons
Smartphone DTF Applicatie a92913c86183ff49a6cf31256bbc4c94

Hoe koop je in bij Daily Trade Fair Venlo?

Tijdens je inkoopbezoek aan Daily Trade Fair Venlo maak je gebruik van onze handige DTFV verkoopapp. Dankzij deze app kun je producten eenvoudig scannen, bekijken en kopen. Dit zorgt ervoor dat inkopen heel gemakkelijk wordt! Door deze app heb je ook geen vaste verkoper in de showroom meer nodig. Mocht je op zoek zijn naar andere producten van deze exposant, dan kun je ook daarvoor terecht in de app. Hier vind je namelijk de volledige collecties van onze exposanten terug. Zo kun je oneindig én zonder moeite inkopen doen, direct vanuit de app!

Bp 133

Ontdek ons inspiratieplatform

Bij Daily Trade Fair Venlo draait het niet alleen om de producten. Wanneer je komt inkopen bij ons, word je ondergedompeld in een unieke ervaring. Daily Trade Fair Venlo is namelijk een inspiratieplatform voor zowel interieurprofessionals als professionals uit de hospitality sector. Innovaties in deze sectoren ontstaan door het maken van onderlinge verbindingen. Dit zorgt ervoor dat je bij Daily Trade Fair Venlo niet alleen een beursvloer met showrooms vindt, maar ook een culinair podium, een ontmoetingsruimte, een showkeuken, een restaurant en verschillende locaties voor events.

Ontdek hospitality zone
Lampen groothandel 3

Kom inkopen!

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, jouw partner voor lampen groothandels. Ontdek ons brede assortiment aan exposanten, geniet van onze bijzondere beursvloer en maak van jouw inkoop een onvergetelijke ervaring. Registreer je nu als bezoeker en koop de mooiste verlichting in.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t