Opening4

24 & 25 September

Opening Daily Trade Fair Venlo

Opening3

Op zondag 24 september en maandag 25 september openen we onze deuren! Ontdek de beursvloer met showrooms van onze partners in hospitality en interieur en beleef het culinair podium The Stage.

We zijn geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Registreer je bezoek
Wil je onze opening bezoeken? Registreer je dan alvast gratis via onderstaande button. We hebben hiervoor wat persoonsgegevens en een KvK-nummer van je nodig. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een persoonlijke toegangscode, je toegangsbewijs voor de opening!


Programma
Zondag 24 september
13.00 uur: Rondleiding door het pand & Afmijnzaal
14.00 uur: Hans Kuijten - Interieur & Entertainment Design


Maandag 25 september

13.00 uur: Rondleiding door het pand & Afmijnzaal
14.00 uur: Rob Baan - Koppert Cress

Buiten de rondleidingen en sprekers zijn onze ambassadeurs op beide dagen aanwezig met veel beleving en verschillende activiteiten, waaronder schilderdemo's, wijnproeverijen, kookdemo's en nog veel meer!

Registratie Opening
Opening7

Ontdek onze inspirerende beursvloer

Op onze 15.000 m2 grote beursvloer vind je de showrooms van onze partners. Onze partners zijn gespecialiseerd in interieur en hospitality. Laat je inspireren door de prachtige meubels, woonaccessoires en verlichting of ontdek onze innovatieve partners uit de hospitality.

Daarnaast hebben we speciaal voor jonge ondernemers een podium gecreëerd om hun producten tentoon te stellen. Dit is de playground! Deze playground vind je direct naast de ontvangstbalie op de beursvloer. Een bijzonder podium voor aanstormend talent.

Registratie Opening
Bp 133

Culinair genieten bij The Stage

Hier kun je genieten van huisgemaakte dranken en gerechten, door onze partners bereid en gepresenteerd op innovatieve manieren. Daarnaast is er een geïntegreerde showkeuken én een gespiegelde bar. Het podium bevat verschillende zones, elk met een eigen signatuur: van casual dining tot een luxe lounge. Kortom deze plek is meer dan een restaurant!

Registratie Opening

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t