IMG 0017

Daily Trade Fair Venlo

Een jaarronde vakbeurs voor professionals

Daily Trade Fair Venlo is dé inspiratieplek voor professionals in de hospitality en interieur branches. We bieden toegang voor wederverkopers en professionele eindgebruikers. Voor hen bieden we inkoopmogelijkheden, beleving, inspiratie en contact met andere professionals.

IMG 9786

Het ontstaan

Deze behoefte uit de markt en de kansen die de regio heeft, zijn de aanjagers geweest voor het ontwikkelen van Daily Trade Fair Venlo. Daily Trade Fair Venlo is gebaseerd op een beursconcept gedurende het hele jaar door, gericht op de branches home, gift en garden. De eerste plannen werden gepresenteerd en de eerste ambassadeurs sloten zich aan. Maar er bleek nóg een behoefte in de markt te zijn, namelijk een kruisbestuiving met de hospitality branche. De werelden van interieur en hospitality sluiten nauw op elkaar aan. En door de toevoeging van hospitality aan Daily Trade Fair Venlo is het concept nóg unieker geworden dan dat het al was.

IMG 9914

Het concept

Het concept van Daily Trade Fair Venlo is gebaseerd op drie pijlers en biedt toegang voor wederverkopers en professionele eindgebruikers. Voor hen bieden we inkoopmogelijkheden, beleving, inspiratie en contact met andere professionals.

Beursvloer met showrooms
Daily Trade Fair Venlo biedt ruimte tot 15.000 m2 aan showrooms van vooruitstrevende exposanten uit diverse branches. De showrooms zijn onbemand en daardoor laagdrempelig om te bezoeken. De bezoeker wordt door onze hostesses gastvrij ontvangen en bestellen kan gemakkelijk via de DTFV verkoopapp.

Culinair podium The Stage
The Stage is het kloppend hart van DTFV. Hier bevindt zich het culinair podium en restaurant The Stage waar de bezoeker kan genieten van huisgemaakte dranken en gerechten, bereid en gepresenteerd op innovatieve manieren, in nauwe samenwerking met onze partners.

Events & Beurzen
Gevestigd in de voormalige bloemenveiling in Venlo is Daily Trade Fair Venlo een karakteristiek pand met veel onbeperkte mogelijkheden. We beschikken over diverse mogelijkheden voor het ontvangen van kleine tot grote groepen. Daarnaast hebben we ruimte ter beschikking voor tijdelijke, branche gerelateerde beurzen.

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t