Homepage button laminate
BA logo black

Berry Alloc

BerryAlloc® wordt geleid door de trends en de nieuwste technologische verbeteringen om haar klanten te inspireren en blij te maken. De fabrikant van zwevende harde vloeren heeft fabrieken in België, Frankrijk en Noorwegen. De focus ligt op het beperken van de milieu-impact en streven naar duurzame groei als rendabel bedrijf.

Voor BerryAlloc® zijn gezonde klantrelaties cruciaal voor de ambitie om de duurzaamheid van haar producten en diensten te vergroten. Daarom investeert het bedrijf continu in de verbetering van de productkwaliteit. Het productieteam in België bestaat uit bekwame, enthousiaste mensen die een vloerervaring bieden die niet geëvenaard kan worden door concurrenten.

De vinyl- of laminaatvloeren van BerryAlloc® met de aanblik van natuursteen of hout zijn geschikt voor interieuroplossingen in zowel residentiële als commerciële projecten. Ook biedt het bedrijf parketvloeren voor een authentieke look-and-feel. BerryAlloc® heeft altijd een prachtige vloeroplossing voor elke ruimte. Het uitgebreide productaanbod krijgt een levenslange garantie mee, is duurzaam en voldoet aan alle huidige esthetische en technische vereisten, zoals kwaliteit, een variëteit van afwerkingen, duurzaamheid, lange levensduur en gemakkelijke plaatsing.

Contactpersoon

Yvonne Brok

+31 (0)6 16 32 29 05  

Stuur Yvonne een mail

Collage van Berry Alloc

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t