Eclectic moodboard
Logo By Sandra Interieurontwerp 6

BySandra Interieurontwerp

Een complete oplossing voor elk interieur

BySandra Interieurontwerp biedt een complete oplossing voor elk interieur. Als je niet tevreden bent met je interieur of je je niet thuis voelt in je eigen huis, als je nog iets mist in je woning, een sparringpartner zoekt, of als je binnenkort gaat verbouwen of verhuizen, kan BySandra Interieurontwerp je helpen met al deze vraagstukken, van ontwerp tot inrichting.

Ook voor zakelijke projecten is BySandra Interieurontwerp beschikbaar. Voor projectinrichtingen gelden andere voorwaarden die aansluiten bij de bedrijfsvoering en uitstraling. Deze voorwaarden worden in persoonlijke gesprekken in kaart gebracht.

Of je nu gaat verbouwen, verhuizen of een complete ruimte opnieuw wilt inrichten, er komt veel bij kijken en je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Na een kennismakingsgesprek maakt BySandra Interieurontwerp meerdere indelingsvoorstellen. De klant kiest wat het beste bij hen past. Vervolgens ontvang je een uitwerking van het gekozen plan, inclusief een uitgebreid meubel- en kleuradvies. Bij een interieurplan wordt altijd rekening gehouden met het budget. Klanten kunnen ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan of het door BySandra Interieurontwerp te laten uitvoeren. Dankzij ervaring in de bouw en connecties met aannemers kunnen de wensen en ideeën van de klanten tot leven worden gebracht zonder dat het hen veel energie kost.

Contactpersoon

Sandra Ververgaard

 

Stuur Sandra een mail

Meer informatie

 
 

Bezoek de website

Collage van BySandra Interieurontwerp

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t