Wijngaarden
LOGO CAN GELAT ECOLOGICAL ESTATE Tekengebied 1

Can Gelat

Biologische wijngaard

Het 30 hectare ecologische wijnlandgoed van Can Gelat ligt in de buurt van de pittoreske dorpjes Selva en Moscari, aan de voet van het Tramuntana gebergte (Unesco wereld erfgoed). Vanwege de bergen en de immer waaiende bries is de wijngaard van nature gekoeld in dit mediterrane klimaat.
Bij het rijden door het schitterende landschap van Mallorca vindt u het landgoed als een oase van rust en privacy met een prachtig uitzicht over het eiland en de zee.

Ecologisch zijn
Als onderdeel van de VI DE LA Terra Mallorca en de Mallorcaanse CBPAE-ecologie kwalificatie, worden de druiven organisch verbouwd zonder het gebruik van synthetische pesticiden of herbiciden, terwijl de vruchtbaarheid van de bodem en de biodiversiteit van de wijngaard wordt gestimuleerd. De ongerepte grond wordt gezond gehouden door het jaarlijks planten van een mix van bodembedekkers. Het trekt heilzame insecten aan, verbetert de bodemstructuur, voorkomt erosie, houdt grondwater vast, verhoogt organische stof en vruchtbaarheid van de bodem. Vijgen, olijf, abrikoos en johannesbrood bomen en mediterraanse kruiden in en om de wijngaard bieden bescherming van het biologisch leefgebied. En als onderdeel van Refugi de Fauna wordt het milieu gerespecteerd, wat de basis is om prachtige biologische wijnen en olijfolie te maken.

Contactpersoon

Hilly Lochtenberg

 

Stuur Hilly een mail

Meer informatie

 
 

Bezoek de website

Collage van Can Gelat

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t