Moodboard Felis Design4
Logo Felis Design

FelisDesign

FelisDesign ontwerpt totaalconcepten waarbij tijdloze elegantie, durf en lef de boventoon voeren. Ik denk graag in creatieve oplossingen voor “moeilijke” ruimtes. Of het nu je woning, kantoorpand, salon of winkel betreft, ik help je bij het verlaten van je comfortzone en help je met een beetje durf en lef naar het interieur waar je elke dag weer met plezier binnenstapt.

Ik ga graag van de gebaande paden om ervoor te zorgen dat je als klant blij verrast wordt. Tevens kun je bij mij terecht voor kunstadvies. Ik heb het voorrecht dat ik in de loop der jaren veel connecties heb opgebouwd in de kunstwereld. Hierdoor heb ik toegang tot een breed scala aan kunstwerken, zowel van opkomende als gevestigde kunstenaars.

Met mijn connecties in de kunstwereld en mijn passie voor interieurontwerp zal ik ervoor zorgen dat jullie kunstwerken vinden die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een weerspiegeling zijn van jullie persoonlijkheid en stijl. Een geweldig en persoonlijk interieur is pas volledig af als je gekozen kunstwerken je stijl complementeren.

Contactpersoon

Shureska Ocalia

Stuur Shureska een mail

Meer informatie

Bezoek de website

Collage van FelisDesign

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t