Moodboard Felis Design4
Logo Felis Design

FelisDesign

FelisDesign is gespecialiseerd in het ontwerpen van totaalconcepten waarbij tijdloze elegantie, durf en lef centraal staan. Ze denkt graag in creatieve oplossingen voor "moeilijke" ruimtes, of het nu gaat om woningen, kantoorpanden, salons of winkels. Shureska helpt klanten om hun comfortzone te verlaten en begeleidt hen met een dosis durf en lef naar een interieur waar ze dagelijks met plezier binnenstappen.

Shureska gaat graag van de gebaande paden om ervoor te zorgen dat klanten aangenaam verrast worden. Bovendien biedt ze kunstadvies, en dankzij haar uitgebreide netwerk in de kunstwereld heeft ze toegang tot een breed scala aan kunstwerken, zowel van opkomende als gevestigde kunstenaars.

Met haar connecties in de kunstwereld en haar passie voor interieurontwerp zorgt Shureska ervoor dat klanten kunstwerken vinden die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een weerspiegeling vormen van hun persoonlijkheid en stijl. Een uitstekend en persoonlijk interieur is pas volledig af wanneer de gekozen kunstwerken de stijl van de klanten aanvullen.

Contactpersoon

Shureska Ocalia

 

Stuur Shureska een mail

Meer informatie

 
 

Bezoek de website

Collage van FelisDesign

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t