2021 i Con Aqua Clean Mera white with wall mounted control panel white Big Size
Logo Geberit rgb 600dpi

Geberit

Innovatieve sanitaire producten

De wereldwijd opererende Geberit Group is de Europese marktleider voor sanitaire producten. Ze hebben een sterke lokale aanwezigheid in de meeste landen van Europa. Hierdoor kunnen zij zowel op het gebied van sanitairtechniek als op het gebied van badkamerkeramiek een unieke meerwaarde bieden.

Als toonaangevend bedrijf in de Europese sanitairbranche zet Geberit zich in voor de continue doorontwikkeling van sanitairproducten, productieprocessen en distributiemethodes. Al bijna 150 jaar staat de naam Geberit voor innovatie, betrouwbaarheid, functionaliteit en hedendaags comfort in de badkamer. Met de verwerving van Sanitec in 2015 en de daarmee gepaard gaande overname van een groot aantal keramiekmerken, heeft Geberit zijn activiteiten uitgebreid naar badkamerproducten. In Nederland was Sanitec de eigenaar van B.V. De Sphinx Maastricht met de merken Sphinx en Keramag. Door de overname zijn Sphinx en Geberit één bedrijf geworden onder de naam Geberit B.V. Om in de toekomst zakelijke doelgroepen en consumenten nog beter en efficiënter te kunnen bedienen, zijn de merken Keramag en Sphinx geïntegreerd in het merk Geberit.

Met hun passie voor design en technologie willen ze mensen over heel de wereld inspireren. Door het toepassen van hun uitgebreide kennis en bijna 150 jaar ervaring, zijn de producten niet alleen mooi om naar te kijken maar ze maken het leven gemakkelijker en ook comfortabeler.

Geberit producten zijn een perfecte balans van elegant design en uitstekende functionaliteit. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en gebruiken en daarnaast verhogen ze het comfort. De producten zijn gemaakt van fijne en duurzame materialen.

De producten van Geberit illustreren de onbegrensde mogelijkheden: Design Meets Function.

Contactpersoon

Rico Gerardu

+31 6 22 69 95 72  

Stuur Rico een mail

Standnummer

120

Meer informatie

 
 

Bezoek de website

Collage van Geberit

Bekijk onze exposanten

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t