CEFALU 219812
Luxury dream

Luxury Dream

Handgemaakte bedden met natuurlijke materialen

In de wereld van slaapcomfort heeft Luxury Dream zijn plek veroverd door het ambachtelijk ontwikkelen en aankleden van bedden op een ecologische wijze. Opgericht door Hans en Natasja de Jong, worden alle bedden met toewijding en vakmanschap gemaakt.

De essentie van Luxury Dream ligt in het gebruik van natuurlijke materialen zoals wol, katoen, vlas en paardenhaar, die niet alleen bijdragen aan uw gezondheid, maar ook zorgen voor een optimale lichaamsondersteuning dankzij de luxe pocketveren.
Hans de Jong ontwikkelde het eerste bed op basis van bevindingen en ideeën die hij tijdens zijn carrière opdeed. De perfecte combinatie van materialen en constructie bleek een groot succes. De bedden van o.a. het merk Candia veroveren dankzij Hans en Natasja de Benelux en zijn verkrijgbaar via speciaalzaken. Diverse hotels en B&B‘s in Nederland en België verwennen hun gasten met de bedden van Luxury dream voor een ultiem slaapgenot.

Elk bed wordt met liefde vervaardigd in eigen atelier. Luxury Dream levert maatwerk bedden voor hotels, boten en andere bijzondere ruimtes. Met accessoires, kleinmeubelen en luxe beddengoed maakt u uw droomslaapkamer compleet.

Contactpersoon

Hans de Jong

 

Meer informatie

 
 

Bezoek de website

Collage van Luxury Dream

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t