1 MMI Meer met interieur Liggend Master Bathroom
Meermetinterieur logo

Meer Met Interieur

Perfectie in ieder ontwerp

Meer Met Interieur streeft naar perfectie in ieder ontwerp door logica en balans in esthetiek en functie. Meer met interieur is een ontwerpstudio, ontstaan uit de behoefte een meerwaarde te creëren. Meer Met Interieur gaat over meer dan stijlvolle omgevingen. Zij ontwikkelen imago versterkende concepten door mogelijkheden te analyseren, de aanwezige potentie te benutten en de algehele functionaliteit te waarborgen.

Meer Met Interieur is een team van professionele ontwerpers die met een gezonde passie voor het vak streven naar het maximaal haalbare. Ze luisteren aandachtig, leven zich in, denken mee en onderzoeken hoe een conceptueel interieur het bedrijfsimago kan versterken en naadloos aansluit op ieders wensen en behoeften.

Door hun integere, laagdrempelige en openhartige benadering creëren ze oprechte relaties en sterke vertrouwensbanden. Dit geeft hen de mogelijkheid opdrachtgevers écht te leren kennen en concepten te ontwikkelen die een meerwaarde leveren.

Ze anticiperen op (on)praktische details, mogelijkheden en probleempunten, ze hebben oog voor detail en beperken zich hierbij niet tot één stijl. Dat maakt ieder ontwerp maatwerk. En dát is hun handtekening!

Ze zijn pas tevreden als ze een meerwaarde hebben kunnen creëren en denken verder dan de ontwerpvraag reikt.

Contactpersoon

Sanne Drissen

+31630365318  

Stuur Sanne een mail

Meer informatie

 
 

Bezoek de website

Collage van Meer Met Interieur

Bekijk onze exposanten

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t