Schermafbeelding 2023 08 08 151540
Logo Muralis Lichte achtergrond

MuraliS

Muurprinen maximaliseert de potentie van elke muur

Muurpinten is een innovatieve manier om op muren adembenemende kunstwerken te maken. Camiel van MuraliS combineert geavanceerde printtechnologie met creatieve ontwerpen om unieke muurprints te maken die de verbeelding prikkelen. Of het nu gaat om woningen, kantoren, hotels, openbare gebouwen of commerciële ruimtes, MuraliS heeft de expertise om elke omgeving te veranderen en zo een blijvende indruk achter te laten.

Elk project is uniek, met MuraliS bied Camiel daarom een maatwerkoplossing die voldoet aan jouw specifieke behoeften en wensen. Of het nu gaat om een kleine woonruimte of een groot commercieel pand, de muurprint moet perfect in zijn omgeving passen en de boodschap uitdragen. MuraliS kan samenwerken met getalenteerde ontwerpers en kunstenaars om een breed scala aan ontwerpen te creëren, variërend van landschappen en stadsgezichten tot abstracte kunst, thematische afbeeldingen en teksten. Maar je mag natuurlijk ook je eigen gepersonaliseerde ontwerpen aanleveren. De mogelijkheden zijn hierdoor werkelijk grenzeloos.

Hij gelooft in het leveren van niets minder dan de beste kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom zijn zijn muurprints van topkwaliteit met de beste milieuvriendelijke inkten en behouden zij hun prachtige uitstraling jarenlang.

Met muurprinten kan je de potentie van elke muur maximaliseren en daarmee een inspirerende omgeving creëren die mensen meeneemt in jouw verhaal. Of het nu gaat om het toevoegen van een vleugje schoonheid aan een huis, het uitdragen van een boodschap of het transformeren van een bedrijfsruimte, Camiel staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Contactpersoon

Camiel Berghs

0639495158  

Meer informatie

 
 

Bezoek de website

Collage van MuraliS

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t