Schermafbeelding 2023 11 23 110542
Logo vectorial vertical 01

QualityFry

Geurloze professionele friteuses

De Quality Fry is de eerste volledig geurloze friteuse op de NL-markt. Door de geavanceerde filtertechnologie, verticale bereidingswijze en de speciaal ontworpen frituurunit zijn er tijdens de bereiding van diverse producten geen bereidingsgeuren of dampen waarneembaar.

Afzuiging is niet nodig en de machine werkt op 220V, wat een enorme flexibiliteit aan installatiemogelijkheden geeft. Door de afgesloten frituurunit wordt de olie niet blootgesteld aan licht en zuurstof, waardoor de kwaliteit van de olie tot 37% langer gewaarborgd blijft en wat zorgt voor een constante olietemperatuur, wat 24% aan energiekosten bespaart t.o.v. een conventionele friteuse.

Bovendien is het mogelijk gekruid of gemarineerd vlees, vis en/of groenten gelijktijdig in dezelfde olie te bereiden, zonder dat er kleur- of smaakoverdracht merkbaar is! Door het gesloten systeem is de machine veilig te bedienen en ook is de friteuse volledig voor te programmeren, zodat jouw personeel gemakkelijk met de machine kan werken, personeel niet continu bij de friteuse hoeft te blijven en een perfecte bereiding van jouw product altijd is gegarandeerd.

Contactpersoon

Luuk Vosters

 

Stuur Luuk een mail

Collage van QualityFry

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t