IMG 0708
Logo

UnTill by Janssens Kassasystemen

Janssens Kassasystemen levert totaaloplossingen voor de horeca en retail. Met meer dan dertig jaar aan ervaring en expertise beschikken zij over een krachtig aanbod in kassa-automatisering.

Janssens Kassasystemen zorgt met het product unTill ervoor dat horecaprocessen geautomatiseerd worden in de breedste zin van het woord. Als ondernemer wil je immers tijd besteden aan je gast of klant. unTill begrijpt alle onderdelen in jouw onderneming en adviseert je in het automatiseren van jouw processen, met de nadruk op checkout en point of sale.

Met ruim 125 volwaardige en werkende integraties op het gebied van boekhouden, reserveren, betalen, personeelsplanning, loyaliteit en bestellen loopt unTill voorop.
Het unTill kassasysteem moet tegen een stootje kunnen. Janssens Kassasystemen werkt samen met gerenommeerde leveranciers om hardware te leveren van de hoogste kwaliteit. Naast kassasystemen biedt Janssens Kassasystemen een uitgebreid assortiment aan draadloze bestelapparatuur, zoals standaard tablets en bestelterminals. Naast de kassa hardware en software leveren wij ook de hardware voor randapparatuur, zoals printers, scanners, betaalautomaten, kassalades en opwaardeerunits. Zo kun jij bij één partij het volledige pakket bestellen. Wel zo efficiënt!

Contactpersoon

Jeroen van den Heuvel

 

Stuur Jeroen een mail

Collage van UnTill by Janssens Kassasystemen

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t