Werk aan de Muur 566616 Skyline 33 Maria Kitano 1
Werk aan de Muur logo breed zwart 1753x250px 2

Werk aan de Muur

Voor ieder bedrijfsconcept een passend kunstwerk

Op zoek naar de perfecte kunstwerken voor jouw zakelijke ruimte? Merk aan de Muur biedt op maat gemaakte kunstwerken aan, passend bij de plek waar jij mensen ontvangt. Voor ieder bedrijfsconcept heeft Merk aan de Muur passende werken door haar uitgebreide collectie, gemaakt door kunstenaars uit heel Europa. Werken die passen bij jouw identiteit en gewenste sfeer. Je bent niet gebonden aan één galerie of kunstenaar en ieder werk is verkrijgbaar in alle formaten en op diverse materialen van museumkwaliteit.

Bij Merk aan de Muur geen massaproductie en voorraden, maar op maat gemaakte kunstwerken. Zo kies jij de ideale uitvoering die past bij jouw interieur en budget. Hierdoor kan Merk aan de Muur met focus en passie jouw werk produceren, wat zorgt voor de hoogste kwaliteit. En hierdoor kan Merk aan de Muur op een duurzame en verantwoordelijke manier ondernemen. Dat vindt Merk aan de Muur ook belangrijk.

Merk aan de Muur is het platform voor creatieven. Iedereen die fotografeert, schildert en illustreert kan werken aanbieden. Hierdoor heeft Merk aan de Muur een zeer uitgebreide collectie van uiteenlopende werken. Van minimalistische natuurfoto's tot kleurrijke pop-art collages. Merk aan de Muur is doorlopend op zoek naar nieuwe, getalenteerde creatieven om haar collectie uit te breiden. Bij ieder werk vind je meer info van de maker, zodat je de juiste match kunt vinden. Dit maakt de kunst in jouw bedrijfsruimte nog persoonlijker! De beeldmakers van Merk aan de Muur zitten niet stil.

Contactpersoon

Rosanne Schoenmaker

 

Stuur Rosanne Schoenmaker een mail

Meer informatie

 
 

Bezoek de website

Collage van Werk aan de Muur

Bekijk onze exposanten

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t