Ontwerp zonder titel 22

Plan je bezoek

Welkom bij Daily Trade Fair Venlo! Hét inspiratieplatform voor professionals in de hospitality en interieur branche. Laat je inspireren door de verschillende showrooms en geniet van het culinaire podium. Alles onder één dak met inkoopmogelijkheden, beleving & inspiratie en contact met andere professionals.

Registreer als bezoeker

Openingstijden & adresgegevens

Openingstijden

Maandag: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Adresgegevens

Venrayseweg 214
5928 RJ Venlo
T: 077 - 205 87 91
E: info@dailytradefairvenlo.com

20230924 DTFV RIANNENIJSEN 8 B9 A6796 LR min

Inkopen bij meer dan 120 partners

Op onze unieke inkoopplek vind je meer dan 120 partners. Onze partners zijn gespecialiseerd in interieur en hospitality. Laat je inspireren door de prachtige meubels, woonaccessoires en verlichting en koop deze gemakkelijk met onze DTFV Buying app in. Of laat je verrassen door onze innovatieve partners uit de hospitality-branche.

Lees meer
20230924 DTFV RIANNENIJSEN 8 B9 A6895 LR min 1

The Stage

Ontdek The Stage, het kloppend hart van Daily Trade Fair Venlo. Hier kun je genieten van huisgemaakte dranken en gerechten, door onze partners bereid en gepresenteerd op innovatieve manieren. Daarnaast is er een geïntegreerde showkeuken én een gespiegelde bar. Het podium bevat verschillende zones, elk met een eigen signatuur: van casual dining tot een luxe lounge. Kortom deze plek is meer dan een restaurant!

Lees meer
20230924 DTFV RIANNENIJSEN 8 B9 A6779 LR

Vergaderruimte huren

Bij Daily Trade Fair Venlo begrijpen we het belang van een inspirerende omgeving voor succesvolle vergaderingen en evenementen. Ons gunstig gelegen pand in Venlo biedt een sfeervolle vergaderruimte, The Private Dining, die plaats biedt aan maximaal 14 personen. Deze ruimte is al vanaf een dagdeel te huren.

Lees meer
Buiten 62
Overnachten in een oase van rust

Hotel Maashof

Jouw bezoek aan Daily Trade Fair Venlo combineren met een hotelovernachting? Hotel Maashof is onze partner voor de ideale overnachting in de omgeving Venlo.
Een comfortabele plek om te overnachten, te midden van de natuur. De combinatie van hotel, restaurant en een uniek dagje uit maakt Maashof voor toeristische en zakelijke gasten onvergetelijk.

Bezoekers van Daily Trade Fair Venlo krijgen 10% korting bij boekingen via de code DailyTradeFair10%

Meer informatie
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t