Avd E 20210607 0009

Preview days

Preview Days met veel succes ontvangen

Maar liefst tien groepen hebben in drie dagen tijd kennis gemaakt met Daily Trade Fair | Venlo. Met veel enthousiasme, een fijne sfeer en goede gesprekken in de toekomstige beurshal hebben exposanten uit binnen- en buitenland direct een stand ingetekend op de beursplattegrond.

Nieuwe exposanten
Door alle coronamaatregelen hebben we de dagen in tijdsblokken moeten indelen. Dit was eigenlijk heel gunstig, omdat we zo veel tijd hadden voor elke nieuwe exposant. De nieuwkomers konden hun plekken zelf intekenen op de beursplattegrond. Onder andere Jack Panjer van Beacon Lighting, Martijn Banen van Maison de France, Marco Huebecker van Fleur Ami en Michel Jolis van Joly’s Collection tekenden hun stand zelf in op de plattegrond. Momenteel is tweederde al bezet van de ruimte. Waar we eerst wilden beginnen met de 10.000 m2 pakken we gelijk door naar de 15.000 m2 beursruimte.
Panjer

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor een rondleiding door ons gebouw. De presentatie van de Preview Days blijft nog even staan, dus ook al onze plannen zijn nog te bekijken.


Meld je nu aan voor de Preview Day op dinsdag 31 augustus 2021:
> 13:00 uur
> 16:00 uur

Website door