01

Restaurant inrichten

Welkom bij Daily Trade Fair Venlo, dé bestemming voor het inrichten van jouw restaurant. Verschillende topexperts in restaurantinrichting hebben zich aangesloten bij ons platform, waardoor we een breed scala aan stijlvolle en functionele opties bieden. Deze partners richten zich niet alleen op restaurants, maar bedienen ook diverse andere sectoren, zoals interieurontwerpers, binnenhuis- en tuinarchitecten, woonwinkels, meubelzaken en meer.

Bezoek ons
Restaurant inrichten 1

Hoogwaardige inrichting voor jouw restaurant

Ben je op zoek naar de perfecte inrichting voor je restaurant? Dan is Daily Trade Fair Venlo jouw ideale partner. Ons uitgebreide assortiment aan meubilair en decoraties voldoet aan de uiteenlopende behoeften van diverse eetgelegenheden. Onze partners, experts in design en vakmanschap, verzekeren kwaliteit in elk stuk dat ze aanbieden.

Daily Trade Fair Venlo biedt meer dan alleen meubels; wij bieden een totaalervaring. Gelegen in Venlo, is onze unieke inkoopplek een walhalla voor liefhebbers van meubeldesign, voor zowel restaurants als voor thuisgebruik. Ontdek de laatste trends, ontmoet professionals uit de sector en doe inspiratie op voor jouw volgende project.

Een greep uit onze partners

Restaurant inrichten 2

Inrichting in diverse stijlen

Iedere klant heeft zijn eigen smaak. Daarom bieden we een breed scala aan stijlen, waaronder:

  • Modern/ design
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Romantisch
  • En veel meer!

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment aan meubels en decoraties. Wij helpen je graag bij het creëren van de perfecte sfeer in jouw restaurant.

Bezoek ons
Restaurant inrichten 3

Eenvoudig inkopen bij Daily Trade Fair Venlo

Onze DTFV buying app maakt het inrichten van je restaurant een fluitje van een cent. Scan, bekijk en bestel eenvoudig alle producten met deze webapp. Deze moderne manier van winkelen maakt een traditionele verkoper overbodig. Zoek je meer van een specifieke verkoper? Hun volledige collectie is toegankelijk via de app, wat zorgt voor een moeiteloze en uitgebreide online winkelervaring.

Registreer je via de app
Restaurant inrichten 4

Ervaar het inspiratieplatform

Daily Trade Fair Venlo is meer dan een productplatform; het is een unieke beleving. Wij zijn een inspiratiebron voor zowel interieurprofessionals als de horeca. Onze samenwerking leidt tot innovatieve ideeën in beide sectoren. Ontdek bij ons een cluster van showrooms, een culinair podium, netwerkplekken, evenementenlocaties, een demonstratiekeuken en een restaurant.

Ontdek the Stage
Restaurant inrichten 5

Kom inkopen

Kies Daily Trade Fair Venlo voor het inrichten van je restaurant. Verken ons uitgebreide netwerk van leveranciers, geniet van de unieke sfeer van onze unieke inkoopplek en maak van jouw inrichtingsaankoop een onvergetelijke ervaring. Registreer je nu en vind alles wat je nodig hebt om jouw restaurant te transformeren.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t