01

Restaurant stoelen

Verken Daily Trade Fair Venlo, dé plek voor het aanschaffen van restaurant stoelen. Op ons inspiratieplatform hebben diverse experts op het gebied van restaurant stoelen zich verenigd als partners. Deze partners bieden niet alleen hoogwaardige meubels voor de horeca, maar ook voor diverse andere sectoren, waaronder interieurontwerpers, tuin- en binnenhuisarchitecten, woonwinkels, meubelzaken en meer.

Bezoek ons
Restaurant stoelen 3

Hoogwaardige restaurant stoelen kopen

Als je op zoek bent naar stoelen voor je restaurant, dan is Daily Trade Fair Venlo dé juiste bestemming voor jou. Met veel verschillende soorten stoelen kunnen we aan de wensen van allerlei restaurants voldoen. Daarnaast streven onze partners naar kwaliteit in elk meubelstuk dat ze aanbieden. Ze werken samen met vakkundige designers en zorgen er zo voor dat elk item voldoet aan de hoge normen van meesterschap en design.

Bij Daily Trade Fair Venlo bieden we meer dan alleen een plek om stoelen aan te schaffen. We bieden een complete ervaring. Onze unieke inkoopplek, gevestigd in Venlo, is een paradijs voor liefhebbers van meubeldesign, zowel voor de horecabranche als voor privégebruik. Verken de nieuwste trends, ontmoet andere professionals uit de sector en laat je inspireren voor je volgende project.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Restaurant stoelen 1

Restaurant stoelen in verschillende stijlen

We begrijpen dat elke klant uniek is. En daarom bieden we een groot scala aan items om aan iedere behoefte en stijl te voldoen. Hier zijn een paar stijlen die je bij ons kunt vinden:

  • Modern / design
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Romantisch
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren voor je inkoop van restaurant stoelen.

Bezoek ons
Restaurant stoelen 4

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Als je Daily Trade Fair Venlo bezoekt, kun je gebruik maken van onze handige DTFV buying app. Met deze web app kun je moeiteloos alle producten scannen, bekijken en uiteraard aanschaffen. Inkopen doen was nog nooit zo simpel! Deze web app zorgt er ook voor dat er geen vaste verkoper in de showroom hoeft te zijn. Als je een ander artikel van dezelfde verkoper zoekt, kun je eenvoudig de rest van de collectie in de app bekijken. En zo kun je zonder moeite en zonder einde online shoppen!

Registreer je via de app
Restaurant stoelen 5

Ontdek het inspiratieplatform

Bij Daily Trade Fair Venlo gaat het niet enkel om het product. Als onze klant ben je verzekerd van een unieke beleving. Daily Trade Fair Venlo is namelijk een inspiratiebron voor zowel professionals in de interieurbranche als in de hospitality sector. Door het leggen van verbindingen tussen deze vakgebieden ontstaan nieuwe innovaties. Bij ons tref je niet alleen een cluster van showrooms aan, maar ook een prachtig culinair podium, een ontmoetingsplek, evenementenlocaties, een demonstratiekeuken en een restaurant met heerlijke gerechten.

Ontdek the Stage
Restaurant stoelen 2

Kom inkopen

Ga voor Daily Trade Fair Venlo, dé perfecte bestemming om restaurant stoelen aan te schaffen. Verken onze ruime selectie partners, geniet van onze unieke inkoopplek en transformeer je meubelaankoop tot een onvergetelijke belevenis. Schrijf je nu in als bezoeker en verwerf de prachtigste restaurant stoelen.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t