01

Restaurant tafels

Maak kennis met Daily Trade Fair Venlo, jouw partner voor het kopen van restaurant tafels. Verschillende specialisten in tafels voor de horeca hebben zich aangesloten als partner aan ons inspiratieplatform. Onze partners leveren de hoogwaardige tafels niet alleen aan restaurantzaken, maar ook aan verschillende andere sectoren, zoals interieurontwerpers, binnenhuis- en tuinarchitecten, woonwinkels, meubelzaken en meer.

Bezoek ons
Restaurant tafels 1

Hoogwaardige restaurant tafels kopen

Als je op zoek bent naar tafels voor restaurants, dan is Daily Trade Fair Venlo de juiste plek voor jou. Met ons brede scala aan tafels kunnen we aan de verschillende behoeften van diverse restaurants voldoen. Daarnaast streven onze partners naar kwaliteit in elk meubelstuk dat ze aanbieden. Ze werken samen met vakkundige designers en zorgen er zo voor dat elk item voldoet aan de hoge normen van meesterschap en design.

Bij Daily Trade Fair Venlo krijg je niet alleen de mogelijkheid om meubels te kopen, maar ook om een complete ervaring te ondergaan. Onze unieke inkoopplek, gelegen in Venlo, is als een paradijs voor liefhebbers van meubeldesign, zowel voor restaurants als voor privégebruik. Ontdek de nieuwste trends, ontmoet andere professionals uit de sector en laat je inspireren voor je volgende project.

Een greep uit onze partners

Restaurant tafels 2

Restaurant tafels in verschillende stijlen

Iedere klant is uniek. En daarom bieden we een groot scala aan items om aan iedere behoefte en stijl te voldoen. Ontdek onder andere de volgende stijlen bij ons:

  • Modern / design
  • Industrieel
  • Landelijk
  • Romantisch
  • En nog veel meer!

Laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod aan tafels en andere restaurant meubels. We staan klaar om je te helpen bij het creëren van de ideale ambiance voor jouw zaak.

Bezoek ons
Restaurant tafels 4

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Bij je bezoek aan Daily Trade Fair Venlo, kun je gebruikmaken van de handige DTFV buying app. Met deze web app kun je eenvoudig alle producten scannen, bekijken en aanschaffen. Zelf inkopen doen was nog nooit zo gemakkelijk! Dankzij deze innovatieve manier van winkelen is een vaste verkoper bij de stand niet meer nodig. En als je op zoek bent naar andere items van dezelfde verkoper, kun je de volledige collectie in de app vinden, waardoor je moeiteloos en eindeloos online kunt winkelen!

Registreer je via de app
Restaurant tafels 5

Ontdek het inspiratieplatform

Bij Daily Trade Fair Venlo draait het niet alleen om het product, maar ook om een buitengewone ervaring voor onze klanten. Als klant ben je verzekerd van een onderscheidende beleving. Daily Trade Fair Venlo is namelijk een inspiratieplatform voor zowel professionals uit de interieurbranche, maar ook voor hospitality. Door samen te werken, ontstaan er nieuwe ideeën voor deze vakgebieden. Bij ons vind je niet alleen een cluster van showrooms, maar ook een smaakvol podium, een ontmoetingsplaats, evenementenlocaties, een demonstratiekeuken en een restaurant.

Ontdek the Stage
Restaurant tafels 3

Kom inkopen

Ga voor Daily Trade Fair Venlo, dé perfecte bestemming voor het aanschaffen van restaurant tafels. Verken ons brede scala aan partners, geniet van onze unieke beursvloer en maak van jouw meubelinkoop een memorabele belevenis. Meld je nu aan als bezoeker en bemachtig de mooiste restaurant tafels.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t