01

Servies groothandel

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, hét inspiratieplatform voor groothandels in servies. Ons inspiratieplatform brengt de beste groothandelaren in servies samen, die als partners exclusieve collecties presenteren. Deze partners leveren niet alleen aan horecazaken van topniveau, maar bedienen ook diverse andere sectoren, zoals interieurontwerpers, tuin- en binnenhuisarchitecten, woonwinkels en meubelzaken.

Bezoek ons
Servies groothandel 1

Divers aanbod van groothandels in servies

Zoek je een groothandel in servies van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Daily Trade Fair Venlo aan het juiste adres. Onze groothandels hebben een divers aanbod van servies, geschikt voor elke eetgelegenheid, van gezellige bistro’s tot chique restaurants.

Daily Trade Fair Venlo is meer dan een plek om producten te kopen; wij bieden je een beleving. Gelegen in Venlo, is onze unieke inkoopplek een ontmoetingspunt voor liefhebbers van design en functionaliteit, zowel in als buiten de horecasector. Ontdek de nieuwste trends in servies, wissel ideeën uit met vakgenoten en doe inspiratie op voor je volgende aankoop.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Servies groothandel 2

Een ruime keuze aan servies

Of je nu houdt van modern, klassiek, minimalistisch of iets anders, bij ons vind je het servies dat bij je past. We hebben een ruim aanbod aan servies in diverse stijlen, zoals:

  • Modern/ eigentijds
  • Klassiek
  • Minimalistisch
  • En veel meer!

Ontdek wat we voor jou in huis hebben.

Bezoek ons
Servies groothandel 3

Eenvoudig inkopen bij Daily Trade Fair Venlo

Met onze DTFV buying app kun je gemakkelijk servies inkopen. Je kunt artikelen scannen, bekijken en bestellen met een paar klikken. Zo bespaar je tijd en moeite! Je hebt geen traditionele verkoper nodig, want je kunt zelfstandig inkopen doen. Ben je benieuwd naar het volledige aanbod van een groothandel? Via de app kun je hun hele assortiment bekijken en online shoppen zonder beperkingen.

Registreer je via de app
Servies groothandel 4

Beleef het inspiratieplatform

Daily Trade Fair Venlo is meer dan een platform; het is een beleving. Wij zijn een bron van inspiratie voor zowel interieurprofessionals als de horeca. Onze samenwerking met groothandelaren leidt tot vernieuwende ideeën binnen deze sectoren. Je ontdekt bij ons niet alleen een verzameling van showrooms, maar ook een culinair podium, netwerkruimtes, locaties voor evenementen, een demonstratiekeuken en een restaurant.

Ontdek the Stage
Servies groothandel 5

Begin met inkopen!

Bij Daily Trade Fair Venlo vind je het servies dat perfect past bij jouw horecazaak. Ontdek ons uitgebreide netwerk van partners, ervaar de unieke sfeer van onze inkoopplek en maak van jouw aankoop een onvergetelijke ervaring. Registreer je nu als bezoeker en vind het servies dat jouw eetgelegenheid compleet maakt.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t