01

Servies inkopen

Ontdek Daily Trade Fair Venlo, hét inspiratieplatform voor het inkopen van servies. Ons inspiratieplatform verenigt specialisten op het gebied van servies, die als partners de mooiste collecties presenteren. Deze partners voorzien niet alleen de horeca van kwaliteitsservies, maar beantwoorden ook aan de behoeften van verschillende andere sectoren, waaronder interieurontwerpers, tuin- en binnenhuisarchitecten, woonwinkels en meubelzaken.

Bezoek ons
Servies inkopen 1

Servies inkopen met een divers aanbod

Ben je op zoek naar dat perfecte servies? Daily Trade Fair Venlo is jouw bestemming. Met een uitgebreide keuze uit servies voldoen we aan de veelzijdige wensen van elke eetgelegenheid, van sfeervolle bistro’s tot elegante diners.

Bij Daily Trade Fair Venlo gaat het om meer dan alleen producten; wij bieden een beleving. Gelegen in Venlo is onze unieke inkoopplek de ontmoetingsplek voor liefhebbers van design en functionaliteit, binnen en buiten de horeca. Duik in de nieuwste serviestrends, wissel ideeën uit met vakgenoten en vind inspiratie voor je volgende inkoop.

Bezoek ons

Een greep uit onze partners

Servies inkopen 2

Een ruime selectie serviesartikelen

Iedere klant is uniek en heeft specifieke voorkeuren. Daarom bieden wij een breed scala aan servies aan, afgestemd op de meest uiteenlopende smaken en stijlen, waaronder:

  • Modern/ eigentijds
  • Klassiek
  • Minimalistisch
  • En veel meer!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw serviesinkoop.

Bezoek ons
Servies inkopen 3

Hoe werkt inkopen bij Daily Trade Fair Venlo?

Het inkopen van servies bij Daily Trade Fair Venlo is een fluitje van een cent met onze DTFV buying app. Deze web app maakt het mogelijk om alle artikelen eenvoudig te scannen, bekijken en te bestellen. Zo wordt zelf inkopen doen wel heel gemakkelijk! Dankzij deze zelfbedieningswijze heb je geen traditionele verkoper meer nodig. En wil je meer zien van een bepaalde aanbieder? Hun gehele collectie is toegankelijk via de app, zodat je onbeperkt en moeiteloos online kunt winkelen.

Registreer je via de app
Servies inkopen 4

Beleef het inspiratieplatform

Daily Trade Fair Venlo is meer dan alleen een inspiratieplatform; het is een belevenis. Wij zijn een bron van inspiratie voor zowel interieurprofessionals als de horeca. Onze samenwerking leidt tot vernieuwende ideeën binnen deze sectoren. Je ontdekt bij ons niet enkel een verzameling van showrooms, maar ook een culinair podium, netwerkruimtes, locaties voor evenementen, een demonstratiekeuken en een restaurant.

Ontdek the Stage
Servies inkopen 5

Kom inkopen!

Kies voor Daily Trade Fair Venlo, jouw ideale plek voor het inkopen van servies. Verken ons uitgebreide netwerk van leveranciers, ervaar de unieke sfeer van onze inkoopplek en maak van jouw aankoop een onvergetelijke ervaring. Registreer je nu als bezoeker en selecteer het servies dat jouw eetgelegenheid compleet maakt.

Registreren
Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t